Et festligt årsmøde er i sigte - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Mørkholt Strand Camping bliver ét af de steder, hvor man kan følge med i årsmødet fra København.

20.05.2021

Et festligt årsmøde er i sigte

Storskærm og heltstegt pattegris på Mørkholt Strand Camping supplerer livestreamet fra Bethesda i København.
Det ligner den helt store fest på Mørkholt Strand Camping i forbindelse med Indre Missions Årsmøde den 5. juni. Man satser på at transmittere årsmødet fra København på storskærm, så mange kan se det sammen. Om aftenen bliver en del af oplevelsen også, at der serveres helstegt pattegris.

Mørkholt bliver ét af de steder, man kan mødes. Generalsekretær Jens Medom Madsen opfordrer til, at man samles rundt i missionshusene, når det nu igen er blevet muligt at se hinanden.

»Indre Missions Årsmøde vil være præget af fællesskab omkring beretninger, drøftelse, forkyndelse og sang. Det er gode elementer at samles om lokalt, hvor man kan streame fra onlineårsmødet. På den måde kan man lokalt samles til sang og drøftelse og i det hele taget have en festlig dag.«

Årsmødefesten vil også fylde missionshuset Bethesda i København, for lempelserne i restriktionerne gør, at det er muligt, at et vist antal IM-venner kan deltage i selve årsmødet i missionshuset Bethesda i København.

Derfor er IM’ere fra Sjælland, Møn og Lolland-Falster blevet inviteret som publikum.

Bidrag til drøftelsen

Formandsberetningen og økonomiberetningen er en vigtig del af årsmødet, og generalsekretær Jens Medom Madsen opfordrer alle til at deltage i drøftelsen af arbejdet i Indre Mission, som vil foregå online.

»Samtale og drøftelse fremmer synet for de vigtige ting. Derfor er det væsentligt at deltage i drøftelsen, så både spørgsmålsstiller og spørgsmålsmodtager bliver klogere på de vigtige fokusområder i Indre Mission. Indsend derfor gerne de spørgsmål, som beretningerne rejser hos dig. Ved årsmødet er der sat god tid af til at modtage og besvare spørgsmålene, ligesom der også kan stilles spørgsmål direkte.«

Ud over drøftelsen af arbejdet i Indre Mission er der også forkyndelse og lovsang på programmet, og der vil være en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan situationen er for Indre Missions arbejde i København. Der vil også være mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.

 

 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter