Et varmt tak til Søren Grysbæk - indremission.dk
Indre Missions Tidende

08.08.2018

Et varmt tak til Søren Grysbæk

MØRKHOLT: Små 200 mennesker kiggede forbi Mørkholt Strand Camping den 27. juli for at sige Søren Grysbæk en tak efter 44 års lønnet missionærtjeneste
Det blev et varmt "Takken-af-party" på flere måder. Det skete i over 30 graders varme, og missionæren fik mange krammer og gode og humørfyldte ord med på vejen tilsat en god kop kaffe med vafler og is.

    Inden ordet blev givet frit til hilsner, havde nogle digtet en sjov sang, der hyldede Søren Grysbæk for hans virke på Mørkholt. Her var nævnt ord som natteravn, løbende i shorts og begejstring over Gud.

    Derefter bragte vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen en hilsen, hvori han nævnte Søren Grysbæks gerning som forkynder, sjælesørger og teltmedarbejder.

    "Vi takker dig for din utrættelige tjeneste i Indre Mission gennem 44 år, der har været præget af et hårdt praktisk og et åndeligt arbejde," sagde Peter Nord Hansen, der beskrev missionæren som tjenstvillig og en meningernes mand, som har et stort hjerte for, at unge skal komme til tro på Jesus.

     "Det har været en hjertesag, der har præget dig og drevet dig i dit arbejde."

    Søren Grysbæks kone, Emilie, fik også nogle ord med på vejen.

    "Hun har fortalt mig, at hun ikke har kunnet holde dig i ro. Du har været her, der og alle vegne," sagde Peter Nord Hansen.

    Søren Grysbæk fortsætter i en tjeneste som fritidsforkynder.Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter