Event blev en Jesus-fest med kammeraterne - indremission.dk
Indre Missions Tidende
Event 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands EfterskoleEvent 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
10.11.2020

Event blev en Jesus-fest med kammeraterne

Sydvestjyllands Efterskole var en af flere efterskoler, som havde et decentralt Event, og selvom eleverne måtte undvære det store fællesskab, var stemningen god
Køb en box eller flere. Årets Event med temaet Lights (Lys) foregik i år decentralt på en række efterskoler og bestod af en løsning med forskellige programpakker. Der var et større udvalg, som spændte fra en »bønnestations-box« til en »just dance party-box ultra«.

Pakkerne kunne bestilles efter behov og gav skolerne mulighed for at være med i det omfang, de ønskede. Og selvom forstanderen på Sydvestjyllands Efterskole, Tonny Dall Sørensen, godt kunne tænke sig at give eleverne oplevelsen af et større fællesskab, er han godt tilfreds med dette års box-koncept. Han håber, at det kan blive til inspiration resten af skoleåret. Eleverne ser også ud til at have taget det til sig; en af pakkerne til smågrupperne indeholdt kakao, og det var populært.

»En af eleverne syntes, der skulle være sådan en overraskelseskasse hver dag her på skolen, så jeg tænker bestemt, de får en god oplevelse på trods af de omstændigheder, det er under,« siger forstanderen.

»Selvfølgelig savner jeg at kunne give eleverne oplevelsen af det store fællesskab. Tidligere har vi erfaret, at eleverne kommer hjem med et ‘wau, vi er faktisk mange unge kristne’. Det får de ikke med i år; det er en god Jesus-fest sammen med kammeraterne,« siger Tonny.

»Jeg håber, at nogle af dem bliver ramt af forkyndelsen og søger ud til forbøn og samtale,« understreger han.

De ønsker bliver senere opfyldt til lovsangsaftenen, hvor mange elever gør netop det. Efterskoleelevernes glæde over at kunne synge sammen til tonerne fra lovsangsbandet er også tydelig. Og eleverne slutter selv af, da lovsangsbandet pakker sammen.

»Alle dem, der hopper, de elsker Jesus,« lyder de sidste spontane toner fra glade og hoppende elever, inden de hopper videre til aftenens Just Dance Party.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter