Fårevejle Bibelcamping vokser - indremission.dk
Indre Missions Tidende

23.07.2021

Fårevejle Bibelcamping vokser

UngPlus, en gruppe tidligere IMU'ere, har fået deres eget campingområde på Fårevejle Bibelcamping for et par år siden. Det er en medvirkende faktor til, at campingen vokser
Lidt mere end 300 campister har i år indtaget Fårevejle Bibelcamping, og regner man dagsgæster med, ramte man torsdag ca. 350 deltagere.

"Vi var lidt nervøse for, om der ville komme det samme antal deltagere som forrige år. Men vi er flere deltagere i år, end vi var i 2019," fortæller informationschef Lennart Grønkjær-Davidsen, som har taget imod tilmeldinger.

En del af forklaringen på det stigende deltagerantal kan findes i Fårevejles UngPlus, som har sit eget campingområde. En gruppe tidligere IMU'ere tog initiativ til det, fordi de var for gamle til UngCamp og ikke følte sig klar til "voksen-området" på bibelcampingen. Og gruppen vokser.

"Der er kommet en del nye til på UngPlus, og der er mange, der har fået børn de sidste to års tid. Det betyder, at vores legestue er blevet rigtig stor igen," forklarer informationschefen.

I 2018 snakkede man ellers om at nedlægge bibelcampingens legestue, som er for børn fra 0-5 års alderen. Den snak er forstummet.

"Dem, der har været på ungplus, har fået et sted, de kan være og føler sig hjemme, og de bliver ved med at komme på Fårevejle," siger Lennart Grønkjær-Davidsen.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter