Fællesskabet motiverer - indremission.dk
Indre Missions Tidende

12.07.2019

Fællesskabet motiverer

Det kristne fællesskab hjælper os til at se ud over os selv
En af de ting, der gjorde stort indtryk på mange ved lederkonferencen LK19 tidligere på året, var Malene Futtrup Fibigers seminar om fællesskab, der rækker ud og rækker ind. I dette nummer af impuls fortæller hun om sine oplevelser, sine interviews og de konklusioner, hun er nået frem til.

Hørt og set

Hvor vi kan have en tendens til at spille fællesskabet i missionshuset ud mod kontakten til omgivelserne, peger Malene på, at det netop er i det tillidsfulde og trygge fællesskab, at vi finder motivationen og energien til også at række ud. Det handler om, at når vi føler os hørt og set, så får vi også overskud til andre. Og ofte er det kun små ting, der skal til. Ting som alle kan gøre.

    Når de hjemlige fællesskaber i denne tid for mange er byttet ud med lejre, bibelcampings og kurser, så handler det også om fællesskab. Det handler om udelt nærhed og trygge, fælles oplevelser med de mennesker, vi holder af. På den måde bliver ferien også et sted, som giver os ny motivation og energi til at række ud.

Tro på touren

Tour-rytteren Ben King fortæller, at netop det kristne fællesskab derhjemme hjælper ham til at pleje sin kristne tro og tale åbent om det med de andre ryttere.

    I disse dage er han med i det traditionsrige etapeløb, hvor der ikke er meget plads til troens liv. Men han er helt bevidst om, at hvis han ikke sætter forholdet til Gud højere end sin egen karriere, så går det i stykker for ham. Og det støtter hans kone og hans kristne venner ham i.

    Fællesskabet minder os om, hvad vi er en del af, og hvor vi hører hjemme. Og fungerer det godt, så giver det mere, end det tager. Så hjælper det os til at se ud over os selv og til at være noget for andre.Læs bladet her:
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter