Færøsk delegation på ECHO sætter stor pris på nordisk samarbejde - indremission.dk
Indre Missions Tidende

ECHO bød på en indholdsmættet weekend, som gav meget stof til eftertanke for de færøske deltagere.

Foto: Bjarta Arge
07.10.2022

Færøsk delegation på ECHO sætter stor pris på nordisk samarbejde

Syv færinger havde taget turen til Kolding for at være med på ECHO. De vendte hjem med mange indtryk og et stort udbytte.
En gruppe på syv færinger tog i weekenden 23.-25. september til Danmark for at deltage i ECHO i Kolding. Carsten Fonsdal Mikkelsen, der er missionær i Heimamissiónin, og som var rejseleder for den færøske delegation, fortæller, at det var en god oplevelse at deltage i arrangementet i Danmark.

»Det er en stor glæde, at det lykkedes os at få sendt en delegation med til ECHO. Denne gang blev det kun til en mindre gruppe, som skulle se nærmere på, om det er noget, vi skal satse på at deltage i fremover, men måske kan vi få flere afsted næste gang. I hvert fald er det mit foreløbige indtryk, at alle har haft stort udbytte af at være med på ECHO,« fortæller Carsten Fonsdal Mikkelsen.

»Da vi kørte mod Billund Lufthavn efter en god weekend, var der en god samtale mellem rejsedeltagerne, der diskuterede de ting, de havde hørt. Det var dejligt at lytte til, og jeg tænker, at arrangørerne skal tage det som et udtryk for, at de har nået målet. Jeg tror, at vi alle har udviklet os lidt ved at være med. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man fra færøsk side sætter stor pris på det nordiske samarbejde. Og det er jo rent win-win, når vi som her kan opleve, at vores unge har fået et godt udbytte og taget et vigtigt skridt i deres dannelse som fremtidens ledere, samtidig med at vi kunne være med i erfaringsudveksling på tværs af grænserne.«


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter