LIVE fra fire bibelcampinger - indremission.dk
Indre Missions Tidende

06.07.2018

LIVE fra fire bibelcampinger

Bibelcampingsæsonen er for alvor i gang. De kommende fire uger er det muligt at følge fire udvalgte bibelcampinger hjemmefra
Sommeren er et af årets travleste tidspunkter for Indre Missions medarbejdere. Sammen med en stor gruppe af frivillige er de klar til at byde velkommen rundt  på de mange bibelcampinger i sommerlandet. 

    Sidste år havde Indre Missions bibelcampinger omkring 10.000 besøgende. Konceptet, med at blande tid til hinanden med forkyndelse og samtaler om tro, er efter mere end 40 år stadig et populært ferietilbud. 

Følg med LIVE

Fra uge 28 til uge 31 er det muligt at følge fire bibelcampinger LIVE hjemmefra eller fra liggestolen i Sydeuropa. Der bliver sendt fra bibeltimer, aftenmøder og udvalgte seminarer via hjemmesiden forkynder.tv (se sendeplan nedenfor). Programmet for de enkelte bibelcampinger kan ses på deres hjemmesider - find adressen på bibelcamp.dk

    Optagelserne vil efterfølgende være tilgængelige i arkivet på forkynder.tv. Det er således muligt at forlænge sommeren og lytte til god forkyndelse hele året. 

 

 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter