Gør gavn og spred glæde - indremission.dk
Indre Missions Tidende

23.08.2019

Gør gavn og spred glæde

Discipelskab handler om at følge Jesus og se verden med hans øjne
I Indre Mission har vi altid talt meget om kald. Desværre også på en måde, som har gjort det vanskeligt for nogle at bevare frimodigheden og glæden i troen og i fællesskabet. Det har handlet mere om at finde den rette plads eller lede efter den rigtige vej end om at hvile i, hvad vi er, og hvor vi er.

Et sundere syn

De senere år har ordet discipelskab taget mere over, og det har skabt et sundere syn på, hvad vi er kaldet til. Vi er først og fremmest kaldet til at være Guds børn. Kaldet til at følge Jesus lige her, hvor vi er nu.

    Discipelskab er temaet i denne udgave af Geist, hvor flere unge fortæller om, hvad det for dem vil sige at følge Jesus.

    Når Jakob Kirk fra SnakTro i Geist fra august 2019 på side 7 siger, at det er troen, som gør mig til discipel, ikke mine gerninger, så rammer han lige midt ind i den misforståelse, som for nogle har gjort kaldet til en tung byrde. Discipelskab handler ikke om at gøre eller sige noget bestemt, men om at følge Jesus og se verden med hans øjne. Eller som Michael Agerbo Mørch forklarer det på side 8 i samme udgave af Geist: At spore sig ind på, hvor og hvordan jeg kan være til gavn og glæde.

Være til velsignelse

Impuls rører ved det samme spørgsmål, når Louise Killerich Breindahl på side 10 i impuls nr. 17/2019 understreger, at »Jeg ærer Gud, når jeg behandler et andet menneske godt«. Og når Johan Schmidt Larsen på side 12 i samme nummer siger, at »hvis vi kun forfølger vores egne drømme og behov, går vi forkert i byen,« så handler det også om discipelskab, om at være til velsignelse med de gaver og muligheder, Gud har givet os hver især.

Som discipel ønsker jeg at følge ham, der har sat mig fri. Det er en gave, og det er en glæde. Ja, det er et eventyr.Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter