IM-genbrug er på vej med butikker i Bækmarksbro og Skjern - indremission.dk
Indre Missions Tidende
Genbrugsbutikken i Skjern åbner centralt i byenI Bækmarksbro ligger butikken i et tidligere menighedshus
12.11.2020

IM-genbrug er på vej med butikker i Bækmarksbro og Skjern

Genbrugsarbejdet vokser og kan inden længe åbne to nye butikker i Vestjylland
To nye butikker er på vej i IM-genbrug, begge i Vestjylland. I slutningen af november åbner en butik i Bækmarksbro, og til foråret åbner en butik i Skjern.

»I Bækmarksbro åbner vi en butik i det tidligere menighedshus. Vi har fået sat nye vinduer og døre i bygningen, og der er kommet et nyt tag på. Nu er vi i gang med at indrette butikken. Der er mange medarbejdere, som har meldt sig, og vi åbner den nye butik fredag den 27. november,« fortæller Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug.

Genbrugslederen fortæller også, at IM-genbrug har købt en bygning centralt i Skjern, som nu skal indrettes til genbrugsbutik.

»Ejendommen ligger i hovedgaden i Skjern, Bredgade. Det er en supergod placering. Det er lige der, hvor vi gerne vil ligge, lige ved et torv og med gode parkeringsmuligheder. Bygningen trænger til en kærlig hånd, og vi er derfor i gang med at istandsætte butikken. Vi håber, at genbrugsbutikken i Skjern kan åbne i slutningen af marts næste år,« fortæller han.

IM-genbrug vokser

Jonas Laugesen glæder sig over, at det er muligt at åbne nye butikker.

»IM-genbrug vokser, og det er til gavn for Indre Missions økonomi. Det er der brug for, ikke mindst her i coronatiden,« siger genbrugslederen, der også er imponeret over den indstilling, han møder hos de frivillige medarbejdere.

»Jeg fyldes med taknemmelighed, når jeg kommer rundt i butikkerne og ser den indsats, som medarbejderne gør. De gør virkelig en stor indsats og giver den en ekstra skalle.«


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter