IM tager imod spørgsmål fra hele landet - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Panelet svarer på spørgsmål i Skive ved Årsmødet i 2019

29.05.2020

IM tager imod spørgsmål fra hele landet

Alle kan deltage i debatten på IM's årsmøde, som kan følges online
Når IM holder årsmøde online den 6. juni bliver det med deltagere fra hele landet. I år det muligt at deltage i drøftelsen og stille sine spørgsmål direkte hjemme fra stuen. Enten pr email eller SMS.

"Vi håber, at mange vil sende deres spørgsmål i dagene før årsmødet, så vi bedre kan forberede os på svarene" forklarer vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen, som tager imod alle spørgsmål, både inden og under drøftelsen.

"De spørgsmål, som vi har i god tid inden årsmødet, vil vi prioritere først," uddyber Peter Nord Hansen, som lover, at alle får svar. "Hvis ikke vi når det i løbet af udsendelsen, vil vi svare skriftligt efter transmissionen."

Selve årsmødet med formands- og økonomiberetning indledes kl. 9.00 og efter de traditionelle medarbejderpræsentationer er der formandsberetning ved Hans-Ole Bækgaard og økonomiberetning ved Anders Hummelmose. Begge beretninger kan læses i IM's årbog, som er sendt ud med magasinet impuls og som kan læses på indremission.dk/aarbog2020.

årsmøde.indremission.dk findes hele programmet og alle oplysninger om, hvordan man følger med og deltager. Spørgsmål sendes til peter.nh(at)indremission.dk eller på SMS til 26892201.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter