IM’s medarbejdere lærte om stress

De seneste to dage har Indre Missions medarbejdere været sammen på medarbejderkonference online.

Medarbejderne i Indre Mission sad parat ved skærmen med kaffe og guf, da årets medarbejderkonference gik i luften den 8. marts.

»I får to minutter til at skrive alle de ord ned, som I forbinder med ordet æble.« Sådan lød den meget enkle opgave, som Indre Missions 150 medarbejdere fik under det første foredrag på årets medarbejderkonference den 8. marts. Bagefter mødtes kursusdeltagerne i små grupper, hvor de skulle finde ud af, hvor mange ord om æblet de havde tilfælles.

Det viste sig, at de fleste grupper kun havde få ord tilfælles. Stresscoach Helle Gottenborg fra Bording brugte den lille æbleopgave til at illustrere, hvor forskelligt vi mennesker løser den samme opgave. Denne forskellighed førte hun over på, hvordan mennesker håndterer den nuværende coronasituation.

Coronaen var også afgørende for, hvordan medarbejderkonferencen blev afviklet i år. Oprindeligt var planen, at den skulle have foregået over flere dage på Sydvestjyllands Efterskole i Bramming, men på grund af restriktionerne blev konferencen afholdt over nettet.

Foredrag og gruppedrøftelser

Generalsekretær Jens Medom Madsen var den første, som tonede frem på skærmen.

»Dette er ikke en typisk medarbejderkonference, for jeg ville rigtig gerne have budt jer velkommen med et håndtryk i døren, som jeg plejer. Det er første og forhåbentlig sidste gang, at vi må holde konferencen på denne måde,« indledte han og slog fast: »Uanset restriktioner så har vi en fælles sag at stå sammen om.«

Mandag og tirsdag var der hver formiddag tre timers program med foredrag og oplæg, hvor der var indlagt små gruppedrøftelser.

Selv om man mødtes på afstand, var der en meget livlig samtale. Det var tydeligt, at der var et behov for at mødes, selv om man måtte nøjes med at se hinanden på en skærm. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer