IM’s største genbrugsbutik udvider

Genbrugsbutikken i Rønne har købt naboejendommen for at øge omsætningen, der allerede i dag er den største blandt Indre Missions butikker.

IM-genbrug har købt en naboejendom til den nuværende butik på Haslevej i Rønne på Bornholm. Naboejendommen er på ca. 100 kvadratmeter, og med de nye lokaler får butikkens medarbejdere bedre forhold, samtidig med at butikken både får et større lager og et større butiksareal, fortæller Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug.

»Udvidelsen af IM-genbrug i Rønne er med til at fremtidssikre butikken, for det giver mulighed for en større omsætning. Det er tanken, at naboejendommen skal bruges til lager, og at det nuværende lager skal inddrages til butikslokale. Det vil give butikken et markant løft,« siger Jonas Laugesen.

IM-genbrug i Rønne er Indre Missions største genbrugsbutik målt både på omsætning og resultat. I 2021 omsatte butikken for 1,5 millioner, hvilket gav 1,3 millioner til missionsarbejdet. 

Genbrugslederen fortæller, at IM-genbrug får nøglerne til de nye lokaler sidst i februar 2023, og at udvidelsen af butikken vil være klar i løbet af foråret 2023. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer