Indre Mission kan igen åbne missionshusene - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Missionshuset Kronen ligger tæt op ad Grindsted Kirke

21.05.2020

Indre Mission kan igen åbne missionshusene

De lokale IM-fællesskaber kan nu mødes efter samme retningslinjer, som gælder for kirkerne
Opdateret 23-5 kl. 10.00

Indre Mission kan igen åbne for og missionshuse og lokale mødefællesskaber. Det faldt sent onsdag aften på plads, således at Indre Mission og missionsbevægelserne nu er inkluderet i genåbningen af kirker og trossamfund. Det betyder, at de retningslinjer, som Kirkeministeriet udsendte den 17. maj nu også gælder Indre Missions huse og lokale mødefællesskaber.

Indre Missions generalsekretær er taknemlig for den nye udmelding og for, at både biskopper og politikere anerkender Indre Mission som en ”menighedsaktivitet” på lige fod med resten af kirkelivet.

I første omgang var der tvivl om, hvorvidt Indre Mission og Luthersk Mission var medregnet i Folkekirkens "menighedsaktiviteter". Det medførte bl.a. en række spørgsmål til kirkeministeren, og det er efterfølgende eksplicit indskrevet, at de frie folkekirkelige missionsbevægelser er en del af folkekirkens menighedsarbejde og derfor også omfattet af genåbningens fase 2.

Kristi Himmelfartsdag offentliggør Indre Mission en vejledning for de lokale IM-fællesskaber. Vejledningen er basereret på de retningslinjer som Kirkeministeriet udsendte søndag. Det betyder blandt andet, at der i missionshuset kun må opholde sig 1 person pr 4 kvm plus forkynder og øvrige medvirkende. Læs vejledningen her.

Genåbningen gælder kun de lokale IM- og IMU-fællesskaber og ikke klubaktiviteter under DFS. Og de omfatter kun de lokaler, som mødefællesskaberne normalt råder over.

Læs mere på indremission.dk/corona


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter