Kursus og rejse er et godt koncept - indremission.dk
Indre Missions Tidende

På et seniorrejsekursus så deltagerne mange af Roms store seværdigheder.

Foto: Peder Kølle
29.03.2022

Kursus og rejse er et godt koncept

Undervisning kombineret med rejse viste sig at være et populært tilbud. Det giver arrangørerne anledning til at drømme
Den 5.-12. marts var 39 deltagere med på en grupperejse til Rom, som var arrangeret på initiativ af Indre Missions seniorteam og Børkop Højskole med Felix Rejer som teknisk arrangør. Før selve rejsen havde deltagerne haft nogle kursusdage på Børkop Højskole.

»Jeg tror, at vi har ramt det helt rigtige koncept ved at kombinere fem dages kursus på Børkop Højskole med otte dages rejse. Turen var hurtigt udsolgt, og deltagerne blev i løbet af fem dage klædt godt på til rejsen med undervisning i Romerbrevet og i Roms historie, kirkehistorie og kulturhistorie,« siger Henrik Klitlund Nielsen, der er seniorkonsulent i Indre Mission, og som var rejseleder på turen sammen med bibelskolelærer Peder Kølle.

Han fortæller, at de fem dages ophold på højskolen betød, at deltagerne blev rystet godt sammen, og det smittede af på humøret og stemningen på selve rejsen.

Henrik Klitlund Nielsen forventer, at der fremover vil komme lignende tilbud.

»Nu skal Indre Missions Seniorteam, Børkop Højskole og Felix Rejser evaluere seniorrejsekurset. Men de tre samarbejdspartnere har allerede udtrykt ønske om at gentage konceptet med at kombinere et højskolekursus og en rejse. Det vil være oplagt at gentage rejsen til Rom på et senere tidspunkt. Andre muligheder kunne være en rejse i Paulus’ fodspor i Grækenland eller i Tyrkiet eller en rejse til Israel eller Egypten.«


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter