Mange ønskede samtale og forbøn - indremission.dk
Indre Missions Tidende

17.08.2014

Mange ønskede samtale og forbøn

På den tværkulturelle kristne sommerlejr på Hørby Efterskole deltog 15 forskellige nationaliteter
Fem tværkulturelle kristne sommerlejre, som Indre Mission og flere andre organisationer stod bag, samlede deltagere med mange forskellige nationaliteter. Der var tre lejre i Jylland, på henholdsvis Hørby Efterskole, Hestlund Efterskole og Løgumkloster Efterskole. Desuden var der to sommerlejre på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

    Krista Rosenlund Bellows, der er tværkulturel konsulent i Indre Mission, deltog på lejrene i Hørby og Hestlund.

    "Det var to uger med god central forkyndelse og mange samtaler," fortæller hun. "Der var fuldt hus begge steder og mange nationaliteter var repræsenteret både i Hørby og Hestlund. I Hørby var der bl.a. mange congolesere og en gruppe spansktalende fra Colombia."

En fantastisk lejr for farsitalende

En af de fem tværkulturelle lejre var specielt for farsi-talende. Den foregik på Luthersk Missions Højskole i Hillerød og samlede 155 overnattende deltagere, hvoraf 137 er født i Iran eller Afghanistan. Det fortæller Anders Graversen, der er leder af Internationalt Kristent Center i København.

    "Med sved på panden og smil på læben kan vi kun glæde os over en fantastisk lejr," siger han.

    Anders Graversen glæder sig over den gode undervisning og forkyndelse.

    "Vi startede søndag aften med en nadver- og forbønsgudstjeneste. En gudstjeneste som fint kom til at sætte rammen for hele lejren. Om formiddagene var der undervisning under overskriften: Guds store plan. Undervisningen var en hjælp til at forstå og se vores identitet i Guds frelseshistorie. Om eftermiddagene centrerede emnerne sig om det kristne liv. Nogle ville måske sige helliggørelse, men med en muslimsk opdragelse for over 90 procent af lejrdeltagernes vedkommende kommer mange praktiske spørgsmål op til overfladen. Til aftenmøderne var der gode gamle vækkelsesmøder: Klar Kristusforkyndelse til hjertet," siger IKC-lederen.

    Ud over bibeltimer og undervisning var der andre aktiviteter som drageflyvning, tur til Frederiksborg og sejlads på slotssøen, opvask, lovsang og fodbold inklusive en brækket ankel, fortæller Anders Graversen.

    "På lejren oplevede vi en stor efterspørgsel på samtale og forbøn. Der var en decideret vækkelsesstemning på lejren. I det lys gør det intet, at vi var for få ledere og fik sved på panden."Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter