Mange søger til kirkehøjskole på Bornholm

Inspireret af formiddagshøjskolen i København er en række kirker og missionsforeninger på Bornholm gået sammen om at tilbyde foredrag i en ny kirkehøjskole.

En ny kirkehøjskole på Bornholm er virkelig kommet godt fra land. Det viser den stigende opbakning til foredragene.

»Da højskolen begyndte i efteråret, kom der omkring 50 personer. Her i foråret er vi oppe på 80-100 deltagere,« forklarer missionær Palle Kure, som er med i den arbejdsgruppe, der leder kirkehøjskolen. Arbejdsgruppen er nedsat af Evangelisk Luthersk Samråd, der består af en række kirker og missionsforeninger på øen.

»Med kirkehøjskolen har vi ramt et behov for at grave lidt dybere i bibelske, etiske og kirkehistoriske emner,« fortæller Palle Kure.

Kirkehøjskolen holder til i Indre Missions missionshus i Rønne og foregår nogle torsdage i løbet af efteråret og foråret. Man begynder hver formiddagssamling med en kop kaffe. Derefter følger to foredrag med god tid til spørgsmål og drøftelse undervejs.

Idéen med kirkehøjskolen er hentet fra formiddagshøjskolen i missionshuset Bethesda i København, hvor man lige har afsluttet sæsonen 2022/2023.

»Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne,« fortæller Henrik Boje Jensen, der glæder sig over de 50 deltagere, som hver gang kom for samværet om rundstykker og kaffe og spændende foredrag som »Mellem håb og håbløshed«.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer