Medarbejdere er blevet mere frimodige forkyndere

Nyansatte medarbejdere har været på kursus for at lære at forkynde mere frimodigt.

Deltagerne i forkyndelseskurset på Indre Missions Hus i Fredericia var i fuld gang med at forberede sig til den sidste kursusdags udfordringer.

I foråret har Indre Mission afviklet et mindre forkyndelseskursus for nyansatte under overskriften Frimodig forkyndelse.

»Målet har været at hjælpe dem til at forkynde mere frimodigt,« fortæller undervisningskonsulent Sprint Aagaard Korsholm, som har været kursusleder sammen med Nanna Forum Dideriksen, der er ungdomskonsulent. Deltagernes forudsætning for forkyndelse har været meget forskellig, så forud for kurset fik de tilsendt et spørgeskema med en række spørgsmål, der gik på, hvad de havde brug for.

»Ud fra besvarelserne har vi sammensat et forløb, hvor der undervejs har været workshops, for eksempel om hvordan man forbereder en tale, hvordan man kan anvende visuelle virkemidler, eller hvordan det er at komme ud at holde et møde lige fra kontakten med mødelederen til samværet med tilhørerne,« siger Sprint.

»Vi har ønsket at tilpasse kurset, så deltagerne hver især får så meget ud af det som muligt.« Det mål er nået, for deltagerne har meldt tilbage til kursuslederne, at de synes, at de har fået mere frimodighed til at forkynde.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer