Medarbejdere er blevet mere frimodige forkyndere - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Deltagerne i forkyndelseskurset på Indre Missions Hus i Fredericia var i fuld gang med at forberede sig til den sidste kursusdags udfordringer.

05.07.2021

Medarbejdere er blevet mere frimodige forkyndere

Nyansatte medarbejdere har været på kursus for at lære at forkynde mere frimodigt.
I foråret har Indre Mission afviklet et mindre forkyndelseskursus for nyansatte under overskriften Frimodig forkyndelse.

»Målet har været at hjælpe dem til at forkynde mere frimodigt,« fortæller undervisningskonsulent Sprint Aagaard Korsholm, som har været kursusleder sammen med Nanna Forum Dideriksen, der er ungdomskonsulent. Deltagernes forudsætning for forkyndelse har været meget forskellig, så forud for kurset fik de tilsendt et spørgeskema med en række spørgsmål, der gik på, hvad de havde brug for.

»Ud fra besvarelserne har vi sammensat et forløb, hvor der undervejs har været workshops, for eksempel om hvordan man forbereder en tale, hvordan man kan anvende visuelle virkemidler, eller hvordan det er at komme ud at holde et møde lige fra kontakten med mødelederen til samværet med tilhørerne,« siger Sprint.

»Vi har ønsket at tilpasse kurset, så deltagerne hver især får så meget ud af det som muligt.« Det mål er nået, for deltagerne har meldt tilbage til kursuslederne, at de synes, at de har fået mere frimodighed til at forkynde.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter