Missionshus med aktiviteter for alle - indremission.dk
Indre Missions Tidende
125-års-jubilæum i Holstebro Indre Mission, 25. september 2016
30.09.2016

Missionshus med aktiviteter for alle

For 125 år siden blev der tænkt stort, da missionshuset i Holstebro blev bygget
"Tillykke med de 125 år." Sådan lyder det til alle, der kommer til jubilæet for missionshuset "Elim" i Holstebro den 25. september. Store og små hænder trykkes varmt i døren af en velkomstkomite. Bordene i den store nyrenoverede sal fyldes af glade mennesker.

    På denne søndag i 2016 føres alle tilhørernes opmærksomhed tilbage i tiden til en lignende dag i 1891.

    "Det kostede 18.500 kroner at bygge huset, og det skyldes tolv mænds ihærdige indsats," fortæller mødelederen, der har en aktivitet i ærmet til alle de fremmødte. De skal på "løb" rundt i hele huset, så de kommer nogle steder, de måske ikke ser så tit.

    Det skaber et herligt virvar, og det tager noget tid at få samlet alle igen. De får lige et tjekspørgsmål, om nogen kan huske, hvornår orglet, der nu er pillet ned, sidst var i brug. Der kommer forskellige bud. Nogle mener, det var ved missionsugen i 1988.

    Efter nogle sange ved missionshusets kor "Shine On" står Jens Medom Madsen, der er generalsekretær i Indre Mission for talen. Her fremhæver han blandt andet missionshuset som en væsentlig tankstation for troslivet i Holstebro.

    Før tænderne sættes i store kagemænd og lækre lagkager, synger alle fødselsdagssang. Undervejs mimes forskellige instrumenter, og det får latteren til at bryde løs.

    125 års historie vises i lyd og billeder, og efter nogle hilsner slutter jubilæet lidt hen på eftermiddagen, mens solen stadig sender sine varme stråler ned over missionshuset.

Aktiviteter i missionshuset

Mandagsmøder, onsdagsmøder, juniorklub, teenklub, to IMU-fællesskaber, Messy Church, "guldalderklubben", mandebedegrupper, kvindebedegrupper, mødregruppe, sangkoret "Shine On", bibelgrupper, besøgstjeneste, forbøn for syge, medvandring.

    Læs mere på holstebro.indremission.dk.


Læs også

Historie med vækst og udbygning
Fællesskabet i IMU betyder meget
Missionshuset er det samlende punkt
Nu kan vi komme afsted som familie
Nyrenoveret mødesal

Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter