Mørkholt Strand Camping får ny campingchef - indremission.dk
Indre Missions Tidende

30.01.2020

Mørkholt Strand Camping får ny campingchef

Ole Korsholm Nielsen er ny mand i spidsen for arbejdet på Indre Missions campingplads
Den 17. februar begynder Ole Korsholm Nielsen som ny campingchef på Mørkholt Strand Camping. Han er 51 år og er gift med Karen. De har tre voksne børn. Han er uddannet lærer og har siden været missionær i Tanzania, leder af Friskolen i Bramming og forstander på Frøstruphave Efterskole. Senest har han arbejdet i halvandet år som håndværker.

     Det rykkede i ham, da han så stillingsopslaget om en ny campingchef på Mørkholt Strand Camping.

     "Jeg trives rigtig godt med at være sammen med mange mennesker, og det er spændende at være med til at skabe nogle gode rammer for mennesker, der holder ferie, og snakke med dem om evangeliet. Som familie har vi i mange år nydt at tage på bibelcamping, for det er et sted, hvor man kan få mange gode oplevelser med andre mennesker, men man kan også være sig selv, hvis man vil det," fortæller Ole Nielsen.

      "Jeg ser frem til at være med til at afvikle de mange arrangementer i sommertiden på en god måde. Jeg glæder mig meget til at indgå i et team med de lønnede medarbejdere og frivillige på Mørkholt."

Dus med ledelse og økonomi

Ole Nielsen beskriver sig selv som et menneske, der ikke trives med at sidde på et kontor.

      "Jeg skal ud og have luft, være blandt mennesker og være med til at skabe noget. Det kan være lige fra løsningen af forskellige praktiske problemer til at udvikle nye tiltag," forklarer den kommende campingchef, der også har god erfaring med ledelse og økonomistyring fra sin tid som forstander på Frøstruphave Efterskole.

     "Noget af det, jeg hurtigt skal sætte mig ind i, er bookingsystemet," fortæller Ole Nielsen, der er spændt på de nye opgaver.

Skille arbejde og fritid ad

Indtil videre bor den nye campingchef i Esbjerg sammen med sin kone.

     "Tanken er ikke, at vi skal bo på campingpladsen. Hvis man gør det, så er man på 24 timer hele året rundt. Vi prøvede det, da vi var forstandere på Frøstruphave Efterskole. Det fungerede i en periode, men ikke på den lange bane. Jeg tror, at det er en god ide at skille arbejde og fritid ad, og det vil vi gerne forsøge på at gøre med mit nye arbejde," forklarer Ole Nielsen.

     "Vi regner med at flytte til området, og så må tiden vise, hvor tæt på Mørkholt vi skal bo, for at det kommer til at fungere. Det er mig, der er ansat som campingchef. Min kone er rigtig glad for sit arbejde som sygeplejerske."

Kompetent campingchef

Virksomhedschef i Indre Mission, Ingrid Bjerre, er glad for, at Mørkholt Strand Camping har fået en ny campingchef.

     "Vi glæder os meget over, at vi har fået en kompetent person som campingchef. Ole Nielsen har solid og relevant ledererfaring, god praktisk sans og godt kendskab til vores største kundesegment, nemlig bibelcampister," siger Ingrid Bjerre.

     "Vi er også i den heldige situation, at Ole Nielsen allerede begynder sit virke den 17. februar og kan være med til at gøre pladsen klar til en ny sæson med spændende aktiviteter som bedsteforældrecamping, pinsecamping, Årsmødefestival og sommerbibelcampings."Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter