Nedlukning forlænget - indremission.dk
Indre Missions Tidende

04.01.2021

Nedlukning forlænget

Indre Mission anbefaler at alle fysiske møder og aktiviteter aflyses frem til 17. januar.
På regeringens pressemøde den 29. december blev den ekstraordinære nedlukning af samfundet, som blev annonceret den 16. december, forlænget frem til den 17. januar. Det har fået Indre Missions Daglig Ledelse til at anbefale, at IM's lokale fællesskaber også fortsætter aflysningen af alle fysiske møder og aktiviteter frem til 17. januar.

I IM's nyhedsmail skrives der dog også, at der lokalt kan være særlige forhold og hensyn til svage og sårbare, der betyder, at enkelte arrangementer alligevel skal gennemføres. Det bør i så fald ske med ekstra stort fokus på afstand og hygiejne. Samtidig understreges det, at myndighederne kan tilpasse restriktionerne lokalt – både med stramninger og det modsatte. Derfor skal der også lyttes til de lokale vejledninger fra myndighederne.

Anbefalingen om at aflyse alle møder vil også berøre Evangelisk Alliances Bedeuge fra 10. - 17. januar. Evangelisk Alliance skriver på deres hjemmeside om muligheden for at deltage i online bedemøder.

indremission.dk/corona holdes løbende opdateret med orienteringer om de forholdsregler, IM tager samt en aktuel vejledning til de lokale IM-fællesskaber. Også DFS’ corona-vejledning er opdateret på corona.soendagsskoler.dk.

For IM's medarbejdere betyder dette, at så mange som muligt fortsat arbejder hjemmefra, og at alle fysiske møder så vidt muligt er udsat eller afløst af online møder. Dette gælder også Indre Missions Hus, som er bemandet med færrest mulige medarbejdere og lukket for gæster frem til 17. januar.

Alle IM-genbrugs butikker holder også lukket frem til 17. januar.

IM opfordrer alle til at bakke op om myndighedernes anbefalinger og til at passe godt på hinanden. Generalsekretær Jens Medom Madsen slutter nyhedsmailen af med at glæde sig over, at troen på Gud og det åndelige fællesskab ikke står og falder med de ydre fysiske rammer, men alene med tilliden til ham, som har al magt, og som vi vil betro vores indgang i det nye år.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter