Nu er vi i gang igen - indremission.dk
Indre Missions Tidende
Det store scenekort med band blev ledt af Lene Skødt HolmgaardPensioneret missionær Villy Sørensen stod for forkyndelsenLise Petersen med bandNiels Nymann Højlund med guitar og akkompagneret af keyboardAnni Obel (sang), Mette Tarbensen (violin) og Linda Kofoed Iversen (klaver)
13.10.2021

Nu er vi i gang igen

Lovsangen fik et ekstra tryk ved Syng den igen i Skjern. Det var to år siden, lovsangarrangementet sidst blev gennemført
Overvældende fælles lovsang, dygtige solister og mange glade mennesker fra nær og fjern. Syng den igen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter lignede helt sig selv. Og dog var der noget, som ikke var det samme denne lørdag aften den 9. oktober. Stemningen havde ligesom fået et nyk opad, som om det kunne lade sig gøre. Smilene var ekstra brede, lydniveauet af snakkende mennesker var ekstra højt, og så var der flere, som havde glasklare øjne eller lige måtte rømme sig et par gange.

En af dem sad tæt på scenen. Han er én af de vestjyske, trofaste Syng den igen-deltagere.

"Jeg føler bare, at det er så lang tid siden, at jeg har været til sådan noget her," sagde deltageren lige inden lovsangsaftenen gik i gang og kiggede forventningsfuldt op mod scenen. Det var nemlig to år siden, der sidst var Syng den igen.

Tre timer senere blev han spurgt, hvordan det så havde været. Han svarede med et stort smil og tydeligt bevæget: "Super."

Unge solister fik stor plads

Metha Nielsen fra Tarm var med for første gang, og hun havde optaget hele aftenen på mobilen, så hun kunne høre det igen.

"Det var en fantastisk aften, hvor vi igen kunne synge sammen," fortalte hun.

Nogle andre førstegangsnydere var Karen og Daniel Christiansen fra Kolding.

"Det var fedt, at jeg kunne synge lovsange for fuld hals," sagde Daniel, mens hans kone, Karen, var positivt overrasket over solisterne, som medvirkede i programmet, Lise Petersen med band, Niels Højlund og Vorgod-Barde trioen, Luna.

"Jeg havde ikke troet, at så unge solister havde fået så stor plads. Det er glædeligt, at den ældre del af Indre Mission tager dem ind, for jeg tænker Syng den igen som en seniorfest."

To ægtepar fra Luthersk Mission stod og drak kaffe i pausen.

"Vi plejer at være med til Syng den igen, for det er dejligt at lovprise vores frelser og skaber," fortalte Hans Søndergaard fra Skjern. Han er gift med Ellen. Det er en del år siden, at Ilse og Jens Laurits Lauritsen fra Videbæk var med sidst.

"Én af grundene til, at vi er her i år, er, at det er det første store arrangement efter corona, hvor vi kan være sammen med andre og lovsynge. Det er skønt, at friheden er vendt tilbage," fortalte de to i munden på hinanden.

Ånden blev den samme

Aftenens konferencier, Karl Gustav Nielsen fra Skjern, var en tydelig glad mand.

"I udvalget tænkte vi over, om der ville komme den samme ånd over Syng den igen, som der havde været inden coronaen. Men da vi var godt henne i aftenen, tænkte jeg. Nu er vi i gang igen," forklarede Karl Gustav, der også er formand for udvalget.

De havde været noget spændt på, hvor mange der ville komme, men alle forventninger er blevet indfriet.

"Vi er meget glade for, at vi kunne samle 850 til Syng den igen," sagde han.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter