Nu kan der holdes friluftsmøder - indremission.dk
Indre Missions Tidende

11.06.2020

Nu kan der holdes friluftsmøder

Restriktionerne omkring corona er blevet ændret og giver nogle nye muligheder for at samles
Tirsdag udsendte Sundheds- og Ældreministeriet en ny bekendtgørelse, som på tre afgørende punkter lemper reglerne for hvordan og hvor mange, der kan samles til kirkelige aktiviteter.

Pladskravet om 4 kvm pr. person indendørs ændres til 2 kvm - hvis man sidder ned. Det betyder, at forsamlingsloftet i kirker og missionshuse kan fordobles. Afstandsreglerne med mindst 1 meter til hinanden, og 2 meter hvis der synges, skal dog stadig overholdes.

Samtidig fritages udendørs aktiviteter, hvor deltagene overvejende sidder ned, fra det gældende forsamlingsloft på 50 personer. Det åbner mulighed for eksempelvis at arrangere større friluftsmøder. Dog ikke med flere end 500 deltagere.

Endelig tillades det nu også at afholde sommerlejre og sommeraktiviteter for børn og unge op til 25 år. Men restriktionerne omkring overnatning betyder, at Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler anbefaler at i stedet at lave dagsarrangementer uden overnatninger (læs hvordan her).

Indre Mission har opdateret sine retningslinjer på indremission.dk/corona, og der arbejdes fra flere sider med at undersøge, hvilke muligheder det giver for sommerens planlagte aktiviteter. 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter