Ny konference vil skabe ekko

Med stort setup og forkyndere fra flere lande sætter IMU alt ind på at skabe en konference, der kan flytte deltagerne trosmæssigt

(opdateret 15. december 2021)

I weekenden den 18.-20. februar 2022 lægger Sydbank Arena i Kolding rammer til en stort opsat konference, som har det klare mål at skabe ekko i deltagerne og det øvrige samfund. IMU står bag konferencen, men med Indre Mission som medindbyder, for målgruppen er langtfra kun de unge, forsikrer arrangørerne.

»Konferencen vil fokusere på, hvordan Guds kærlighed bevæger os. Vi har valgt navnet ECHO, fordi målet er, at ekkoet fra konferencen også når ud i byen. Derfor bliver der lørdag eftermiddag mulighed for, at man kan tage ud i byen og deltage i forskellige projekter, der giver mennesker mulighed for at opleve lidt af Guds kærlighed,« forklarer projektleder Dyveke Nepper.

Deltagere fra hele Norden

Konferencen er bygget op omkring fire hovedmøder, hvor de tre amerikanske præster Richard Webb, Matt Smallbone og Danny Housholder er hentet ind for at inspirere og øse af deres erfaring. Derudover vil der være masser af kreative input, lovsang, tilbedelse og spændende seminarer.

»Vi er gået efter de dygtigste og dem, der har mest på hjerte, og jeg har meget store forventninger til, at de med deres faglighed og erfaringer kan være med til at udfordre os og flytte os et nyt sted hen trosmæssigt,« forklarer Dyveke Nepper.

Ud over deltagere fra Danmark er IMU’s søsterorganisationer i Norge, Sverige og Finland inviteret med på konferencen, som overvejende vil foregå på engelsk. Alle hovedtalere og øvrige oplægsholdere taler dog et letforståeligt engelsk, og arrangørerne arbejder på at kunne tilbyde tolkning for dem, der har brug for det.

Nye mødeformer

Forkyndelsen og undervisningen på ECHO bliver anderledes, end man er vant til i IM, lover Dyveke Nepper.

»Det er vigtigt for os ikke bare at fodre deltagerne åndeligt, men også at gøre dem sultne på livet med Gud. Vi skal altså ikke bare læse og forstå teksten, men også tage den ind og omsætte den til praksis. Det vil vi forsøge gennem mødeformer med mange flere elementer, end vi er vant til, og gennem forkyndere, som er meget forskellige i deres måde at formidle på. Derudover arbejder vi på forskellige tilbud, hvor man efterfølgende kan fortsætte den vandring, som er begyndt på konferencen,« fortæller hun.

echo.imu.dk kan man finde alle informationer om konferencen og tilmelde sig.
 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer