Ny missionær i Aarhus vil styrke de lokale fællesskaber

Thomas Kirk vil have fokus på fællesskaberne, når han begynder som missionær i Aarhus den 1. marts

Thomas Kirk er 28 år og ved at afsluttet sin uddannelse i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K)

Thomas Kirk er ny missionær i region Aarhus og ser frem til at være med til at styrke de lokale fællesskaber.

"Jeg vil gerne hjælpe med at få fællesskabet til at fungere godt. Det er vigtigt, at man kan være den, man er og føler sig set. Et godt fællesskab kræver også en god bestyrelse og en formand, man kan stole på," forklarer Thomas, der har fået synet for fællesskabets betydning med hjemmefra i Harboøre i Vestjylland. Her oplevede han missionshuset som et vigtigt omdrejningspunkt, og han fremhæver særligt tiden i IMU.

"Det var en tryg base, som betød meget for mig og mine venner," siger Thomas, der beskriver sig selv som et socialt menneske, der har øje for andres trivsel.

Muligheden for at gøre en forskel i det kristne fællesskab var også noget af det, der fik ham til at søge stillingen som missionær.

"Det er én af mine arbejdsopgaver, at jeg skal være konsulent for IM-fællesskaberne," fortæller Thomas, for hvem forkyndelsesopgaven er en ny udfordring.

"Jeg har holdt taler for unge før, men det er noget nyt, at jeg nu også skal være forkynder i IM-fællesskaberne. Men jeg er en person, som tager tingene lidt, som de kommer, så det skal nok gå."

Thomas er 28 år og begynder i tjenesten den 1. marts.

"Gud arbejder på mange måder, så jeg stoler på, at jeg er der, hvor jeg skal være."

Frem til 1. juni er han ansat på 25 procent, mens han gør sin uddannelse i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) færdig. Derefter klør Thomas på med opgaverne hundrede procent, men han håber, at der også bliver tid til at følge fodboldholdet fra Leeds engang i mellem. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer