Ny salgschef tror på fremtiden for Felix Rejser - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Vi skal nok få Felix Rejser godt ud at flyve igen, siger Birgitte van der Schaft, der starter som salgschef den 1. marts.

20.01.2022

Ny salgschef tror på fremtiden for Felix Rejser

Birgitte van der Schaft glæder sig til at stå i spidsen for arbejdet med at bygge Felix Rejser op igen
Felix Rejser har ansat 47-årige Birgitte van der Schaft fra Aarhus som ny salgschef og teamleder. Hun er uddannet som akademiøkonom i turisme og har en HD i organisation og ledelse. Hun har tidligere arbejdet i både forlystelses-, rejse- og hotelbranchen og kommer fra en stilling i Krifa.

"Jeg har været på udkig efter en stilling, hvor jeg kan bruge mine kompetencer fra mine to uddannelser, og i stillingen som salgschef i Felix Rejser så jeg en mulighed for, at jeg kunne bringe begge mine uddannelser i spil," fortæller Birgitte van der Schaft, der er gift og mor til to.

Ser et stort potentiale i Felix Rejser

Birgitte van der Schaft glæder sig til at møde rejsebureauets kunder og samarbejdspartnere, og hun ser frem til de opgaver, der venter på hende som salgschef.

"Rejsebranchen er en spændende branche. Felix Rejser har eksisteret i over 60 år, og jeg tror på, at der er et stort marked, fordi folk nærmest hungrer efter at komme til at rejse igen," siger den nye salgschef.

Som salgschef skal Birgitte van der Schaft arbejde med at gøre Felix Rejser mere kendt.

"Jeg blev tiltalt af den store opgave med at få bygget Felix Rejser op igen, efter at det har været nedskaleret i en periode her under coronakrisen. Sammen med de andre medarbejdere ser jeg frem til at arbejde med at få udtænkt strategier og få dem ført ud i livet. Vi skal arbejde med, hvad vi vil satse på fremadrettet, og hvad der er de rette produkter for Felix Rejser. Det er en rigtig spændende opgave at være med til," siger hun.

"Den rejse, som Felix Rejser nu skal ud på, har tiltalt mig, og jeg har fået ro og tryghed i, at man fra Indre Missions side vil satse på Felix Rejser. Jeg tror, at der er et stort potentiale for rejser i de kommende år. Vi skal nok få Felix Rejser godt ud at flyve igen."

Den rigtige profil

Virksomhedschef Ingrid V. Bjerre glæder sig over ansættelsen.

"Vi har ledt efter en person, der er god til opsøgende salg, og som samtidig kan være teamleder i Felix Rejser. Her under coronatiden har vi forsøgt at holde de faste omkostninger så lave som muligt, men nu ser vi fremad, og med ansættelsen af en salgschef tager vi et skridt fremad i udviklingen af Felix Rejser," siger Ingrid V. Bjerre.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter