Ny udgivelse i stedet for Gospel-kids-festival

Den populære Gospel-kids-festival kan hellere ikke gennemføres i 2021. I stedet kommer en ny CD.

Gospel-kids-koret var i september i studiet for at indspille sangene til den nye cd, der udkommer den 20. marts

Allerede i efteråret kunne komiteen bag Gospelkids- festivalen se, at det ikke gav mening at afvikle en traditionel udgave af Gospel-kids-festivalen i marts måned. Det blev besluttet at arbejde med et nyt koncept, hvor man ville afvikle Gospelkids- festivalen som en satellitfestival. Det ville være muligt at samles flere steder og følge med i festivalen.

Men den udgave er også blevet aflyst på grund af de skærpede restriktioner.

»Vi er rigtig kede af at måtte aflyse den. Gospel-kids-festivalen har en stor betydning, for den er med til at præge musikken i Gospel-kids-grupperne i det næste år,« fortæller Elisabeth Holdensen, der er konsulent i Søndagsskolerne og sidder med i komiteen.

Hun er glad for, at der er et lyspunkt midt i det hele. Den 20 marts, hvor der skulle have været afviklet Gospel-kids-festival, udkommer der en cd med nye sange. Sangene er skrevet ud fra bønnerne i fadervor.

»På udgivelsesdagen laver vi en video på Gospel-kids’ Facebookside, hvor der blandt andet er smagsprøver på den nye cd,« siger Elisabeth Holdensen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer