Nyt fra Østfronten - indremission.dk
Indre Missions Tidende

09.08.2019

Nyt fra Østfronten

København og hovedstaden kan blive et eksperimentarium for evangelisation
Jeg havde den fornøjelse at være missionær ved Bethesda i København i begyndelsen af 80-erne. Det var dengang Bethesdas Unge samlede op til 100 torsdag aften, og hvor søndagsmøderne stadig kun kunne rummes i Bethesdas store sal. Dengang så vi tilbage på federe tider og syntes det hele var blevet noget småt. Og i dag er det blot endnu mindre. Det har dog ikke taget modet fra IM’s venner i hovedstaden.

    Nye aktiviteter er blomstret op omkring det tværkulturelle arbejde, og Gud griber stadig ind med nyt liv til både unge og ældre.

Udholdenhed og glæder

Regionsleder Kurt Kristensen fortæller i dette nummer om længslen efter åndelig vækst, om udholdenheden i forbønnen og om glæderne i missionsarbejdet i Region Øst. Og impuls har besøgt Havnsølejren på Nordvestsjælland, som er et af de steder, hvor unge sjællændere mødes og bliver udrustet og opmuntrede til at leve med Jesus.

    Historisk har missionsarbejdet i hovedstaden altid været et hjertebarn for IM’s venner. Selvom IM blev stiftet på Sjælland og hovedkontoret i mange år lå i København, så har IM altid haft sit åndelige epicenter i Jylland. Samtidig har utallige unge jyder været omkring København i studietiden, og det har givet mange missionsfolk et hjerte for bymissionen, som det engang blev kaldt.

Eksperimentarium

Kulturkampen og sekulariseringen har altid stået stærkest i København. Derfor er det også her, at den kristne mission ofte har mødt mest modstand. Det betyder, at det også er her, at kreativiteten og udviklingen af pionermission på mange måder har de bedste vilkår.

    København og hovedstadsområdet kan blive et eksperimentarium for evangelisation. Det er de bevidste om i Region Øst, og det udfordrer også IM i resten af landet.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter