Online ægteskabskursus i februar og marts

IM og LM er gået sammen om at tilbyde ægtepar, der har lidt ekstra tid i denne periode, et kursus, som sætter fokus på parforholdet

Mange ting er aflyst og lukket ned, og mange par har mere tid derhjemme om aftenen. Det vil Indre Missions og Luthersk Missions familiearbejde gerne udnytte til at give parforholdet nogle rigtige gode vitaminer.

"Vi er gået sammen om at lave et online ægteskabskursus, hvor vi vil invitere alle interesserede til syv kursusaftener på syv onsdage i februar og marts," fortæller Gitte Rasmussen, der er landsleder i IM's familiearbejde. Hun vil sammen med LM's familiekonsulent, Kristian Andersen, vil være værter de syv aftener. Den første aften er den 3. februar, og tidspunktet er fra 20.00 – 21.45.

Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, der bliver videooplæg på engelsk, som er tekstet på dansk, og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og fire til fem små samtalesessioner.

Materialet som vil blive brugt, er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper.

Tilmelding er senest den 1. februar til Gitte Rasmussen på e-mail: gra@imh.dk eller Kristian Andersen på e-mail: ka@dlm.dk. Man kan læse mere on ægteskabskurset på familiearbejde.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer