Over 100 sommeraktiviteter online - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Dorthe Lindbjerg førte kameraet ved optagelsen af ”Aftensang ved bålet”

28.08.2020

Over 100 sommeraktiviteter online

Konceptet Bibelsommer samlede i år aktiviteterne hen over sommeren hvor af størstedelen foregik online
Går man ind på hjemmesiden Bibelsommer.dk, finder man en lang liste over forskellige sommeraktiviteter, der er foregået på nettet.

"Over 100 forskellige aktiviteter er blevet streamet og sendt ud i landet i løbet af sommeren. Det er lige fra forkyndelse, lovsangsaftener, seminarer til talkshows, og der er lavet noget til alle aldersgrupper. Online sommeraktiviteterne er arrangeret af DFS, IM og seks forskellige bibelcampinger," fortæller Dorthe Lindbjerg, der er kommunikationskonsulent i Indre Mission. Hun har dykket ned i tallene og fokuseret på antallet af visninger. De fortæller ikke hele billedet, men giver en fornemmelse af, hvad der har nået flest.

"Hjallerup Bibelcampings satsning i Ceres Arena i Aarhus ligger klart i top. Dernæst kommer lovsangsaftenen på Mørkholt Strand Camping i begyndelsen af juli," siger kommunikationskonsulenten.

"Jeg er positivt overrasket over den lange liste af sommeraktiviteter på Bibelsommer.dk. Det viser, at vi gjorde noget. Tallene viser også, at vi har tænkt mission på en ny måde, og der er udviklet nye kompetencer, som jeg håber, vil blive brugt fremover."

Frivillige gjorde en ekstra indsats

Ud af de 33 bibelcampinger og teltmøder, der var annonceret i årets bibelcampingprogram, valgte halvdelen at gennemføre med et alternativt program. Nogle steder var pladsen åben for camping, enkelte valgte kun at streame og andre kombinerede streaming og camping. 

"Coronaen begrænsede os, men gjorde os også kreative," konstaterer Dorthe Lindbjerg. Hun glæder sig over de frivillige, der gjorde en ekstra indsats i år, hvor ingenting helt var som normalt. 

En stor del af optagelserne kan stadig findes via bibelsommer.dk i deres fulde længde, og som videoforkyndelse og podcast på imedia.dk.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter