På gensyn i missionshuset - indremission.dk
Indre Missions Tidende

I Herlev missionshus er man klar til at genoptage møderne

18.05.2021

På gensyn i missionshuset

Samfundsmøder i IM kan sidestilles med folkekirkens gudstjenester, hvor coronapasset ikke er et krav
I de seneste måneder har det på grund af coronarestriktionerne ikke været muligt at afholde fysiske møder i Indre Missions lokale fællesskaber. Men nu er det igen muligt at holde møder i IM-fællesskaberne, og glæden er stor.

Ifølge kirkeministeriet kan de lokale samfundsmøder sidestilles med folkekirkens gudstjenester, og derfor er coronapasset ikke et krav ved IM’s lokale hovedmøder. Dermed er vi tilbage ved de restriktioner, som også var gældende i efteråret.

67-årige Kai Lund, der er pensionist og bor i Herlev, er en af dem, der ser frem til, at møderne i det lokale missionshus nu genoptages.

"Hurra," lyder det spontant fra Kai Lund.

"Det har været et stort savn for mig. Selv om vi har haft online-møder som erstatning for de almindelige møder, så har det været en dårlig erstatning, for vi har savnet fællesskabet," forklarer han.

Når Kai Lund har mødt andre fra missionshuset i Herlev, har savnet af fællesskabet ved møderne ofte været et samtaleemne.

"Der er enlige ældre, som er blevet endnu mere ensomme, fordi de ikke er kommet med i nogens boble. Nu glæder vi os enormt meget til, at møderne begynder igen," siger Kai Lund, der er tryg ved, at møderne genoptages, fordi man i IM-fællesskabet overholder alle sundhedsmyndighedernes regler.

De seneste retningslinjer gældende for Indre Missions arbejde kan findes på indremission.dk/corona.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter