Regler for mundbind gælder også missionshuse

Alle skal nu bære mundbind eller visir når de kommer eller går og bevæger sig rundt i mødelokalerne

Kravet om mundbind eller visir i offentligt tilgængelige lokaler gælder også i missionshuse og i andre lokaler, hvor IM-fællesskaberne samles. Det betyder, at fra 29. oktober skal alle - både ansatte, frivillige og besøgende over 12 år - bære mundbind eller visir, når de kommer og går og bevæger sig rundt i lokalerne. Når man sidder ned, skal der ikke bæres mundbind eller visir. Vejledningen på indremission.dk/corona blev straks opdateret og forklarer, hvordan de nye retningslinjer skal forstås.

 

Af retningslinjerne, som blev offentliggjort sent onsdag aften den 28. oktober fremgår, at kravet om mundbind eller visir ikke gælder foredragsholdere, mødeledere og andre optrædene, så længe de er på scenen eller på talerstolen. Der kræves heller ikke mundbind, når mødedeltagerne kortvarigt rejser sig, som led i mødet eller ved en sang og derefter sætter sig på samme plads. Til gengæld ændrer kravet om mundbind ikke ved de krav, der i forvejen er til afstand og makimalt antal deltagere. Her gælder stadig de særlige forsamlingsregler for kirker og missionshuse, hvor der maksimalt må opholde sig én person pr 2 kvm. og skal holdes afstand på 2 meter ved fællessang.

 

Indre Missions generalsekretær opfordrer til, at alle lokale IM-fællesskaber  fortsætter mødefællesskaberne og indretter sig efter de restriktioner som er gældende.

 

"Vi har brug for at være sammen - også selvom det ikke kan ske på den måde, vi helst vil. Lad os stå sammen om at hjælpe hinanden med at mødes samtidig med, at vi gør vores bedste for ikke at sprede smitte."

 

Kravet om mundbind gælder ikke personer, som på grund af sygdom, allergi eller vejrtrækningsproblemer, ikke kan bære det uden betydelig risiko eller ubehag. For nogle kan et ansigtsvisir være en brugbar løsning.
 

Læs vejledning og regler ift. til corona på indremission.dk/corona.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer