Rejseselskab med klar missions profil - indremission.dk
Indre Missions Tidende

17.03.2017

Rejseselskab med klar missions profil

Henrik Klitlund Nielsen har været direktør for Felix Rejser siden 2009
Felix Rejser har haft et tæt samarbejde med virksomhedschef Ingrid Bjerre om strategi og vision og mission for rejseselskabet.

    "Jeg oplever, at vi bliver betragtet som en vigtig del af Indre Missions forskellige arbejdsgrene. Det betyder meget, at vi får anerkendelse og opbakning til at arrangere rejser med kristent indhold. Vi er en niche i rejsebranchen, som tilbyder noget unikt, som kun få andre gør. På vores rejser til Israel og andre bibelske destinationer benytter vi helt naturligt Bibelen som guidebog. Herudover giver vi blandt andet indblik i kirkeliv og et møde med lokale kristne, ligesom vi har anderledes og tankevækkende oplevelser med glimt af kristendommen undervejs. På alle vores katalogrejser tilbyder vi et kristent fællesskab med sang, andagt og bibelreflektioner, ligesom vores rejseledere ser det som en oplagt mulighed at dele tro og liv med vores gæster," fortæller Henrik Klitlund Nielsen, der sætter pris på sparringen med Ingrid Bjerre. "Det er med til at klæde mig på som leder," siger han.

    Felix Rejser har også et mål om at give overskud, som gives videre til Indre Missions arbejde. Det har vi heldigvis haft held med i langt de fleste år, og i 2015 og 2016 er vi kommet ud med pæne overskud, hvilket vi glæder os rigtig meget over på," slutter direktøren.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter