Skal producere musik med mening

IM-musik har ansat en ny projektmedarbejder til lovsangssiden worshiptoday.dk, som får ansvaret for produktion af nye sange.

Morten Bergholt har skrevet tekst og musik til "Din Historie" og medvirker selv i videoen på worshiptoday.dk

Morten Bergholt er ny projektmedarbejder i IM-musik. Han skal primært beskæftige sig med worshiptoday.dk, hvor han skal stå med ansvaret for produktionen af sangene og have kontakt med sangskrivere og musikere.

"Jeg glæder mig til at dykke ned i lovsangen og få lov at arbejde med en masse mennesker, som også brænder for lovsangsmusik, og som har talent for at skrive gode sange. Sammen skal vi lave en masse fed musik," siger Morten Bergholt, der glæder sig over at kunne arbejde med musik med en dybere mening.

Interessen for sangskrivning og musikskrivning ligger dybt i Morten, der for nylig er hjemvendt fra London, hvor han tog en diplomuddannelse i musikproduktion og lydteknik på Abbey Road Institute.

Skal videreudvikle worshiptoday.dk

Landslederen i IM-musik, Linda Kofoed Iversen ser den nye ansættelse som en mulighed for at videreudvikle worshiptoday.dk, der i løbet af de sidste to år har fordoblet antallet af sidevisninger fra knap 50.000 til knap 100.000.

"Det er megafedt, at vores arbejde når ud og bliver brugt. Jeg er både glad og taknemmelig for, at WorshipToday er godt kørende, og at Morten nu skal være med til at videreudvikle worshiptoday.dk. En ny person på opgaven vil have blik for nye muligheder," siger Linda Kofoed Iversen.

Morten Bergholt starter den 1. marts 2022. Stillingen er på 25%.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer