Skovgårde holdt klassisk bibelcamping - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Deltagerne på Skovgårde Bibelcamping var glade for at kunne være med på en klassisk bibelcamping.

Foto: Brian Holm
06.08.2020

Skovgårde holdt klassisk bibelcamping

Skovgårde Bibelcamping holdt i år, som det eneste sted i Indre Mission, klassisk bibelcamping med det blåhvide mødetelt
»Vi kunne ikke rigtig se nogen grund til at aflyse det, for under alle omstændigheder var vi klar over, at vi kunne afholde en bibelcamping, og det stod allerede klart for over en måned siden, at man kunne holde den med mødetelt,« siger lejrchef Peter N. Andersen.

50 år med bibelcamping

Bibelcampingen har holdt 50-års-jubilæum i år. Det blev fejret på forskellige måder i løbet af ugen.

»Det fyldte noget, men vi brugte ikke så meget tid på tilbageblik. IM’s formand var her fredag, og vi holdt festaften onsdag aften med lidt tilbageblik. Det gjorde vi ved at synge sange, man har sunget gennem årene. Der var flere, der syntes, det var ret festligt,« siger lejrchefen, som er godt tilfreds med forløbet af ugen.

»Det har været en stor oplevelse. Alle har været ret begejstrede for, at vi kunne holde det. Stemning og forventninger fra alle deltagerne var i år absolut i top, hvilket formentlig skyldes muligheden for at mødes igen. Der var flere, der gav udtryk for, at det godt nok var skønt at kunne høre Guds ord og synge sammen.«

Arrangørerne havde frygtet, at antallet af samtaler ville falde, fordi afstandskrav betød, at samtalerne ikke kunne foregå i det store telt.

»Det viste sig at være ubegrundet. Vi oplevede også mange vidnesbyrd til vores lovsangs- og vidnemøder, hvilket var meget opmuntrende,« siger Peter N. Andersen.

Corona-situationen har ikke fyldt så meget, selvom udgifterne har været lidt højere.

»Vi har brugt flere penge. På sprit har vi brugt omtrent 24.000 kr. Der er helt klart nogle ekstra poster, men vi var 420 samlet, så målt på hoveder er det ikke helt vildt.«

En voldsom opgave

En af de største udfordringer var at finde medarbejdere. På grund af IM’s beslutning om at hjemsende et stort antal IM-ansatte, måtte man inden for kort tid finde nye medarbejdere til at lede campingens Teencorner og Juniorstreet.

»Det har været en voldsom opgave midt i juli at skulle finde et helt nyt hold. Det er det, der klart har fyldt mest for os alle sammen,« understreger Peter N. Andersen.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter