Stor Abba-fest åbnede Frøfestivalen - indremission.dk
Indre Missions Tidende

25.09.2015

Stor Abba-fest åbnede Frøfestivalen

Over 300 fik en forrygende Frøfestival på Frøstruphave Efterskole
De ler, de danser og hopper og sveder til tonerne af Abbas "Money, Money Money". I den mørke hal giver beboere fra forskellige bofællesskaber under Kristelig Handicapforening og elever fra Frøstruphave Efterskole den hele armen til Abba-festen, der åbner årets Frøfestival på Frøstruphave Efterskole den 18. september.

    Tonen var slået an til en forrygende festival med 336 deltagere, der skulle høre masser af god musik og se spændende talentshows. Der var også lovsang og gudstjeneste på programmet. I løbet af weekenden var der en række planlagte aktiviteter og de mere spontane som kørestolsræs. I pauserne havde caféen "Café Jacob" åbent, og der var en række boder med salg af trøjer, bøger, ting og sager og slik.

De har så meget energi

"Det er dejligt at møde mennesker med så meget energi. Det er fedt, at de ikke har nogen hæmninger," fortæller Ditte, der går i tiende klasse sammen med Sandra. De har klædt sig festligt ud til Abba-festen.

    "Sidste år vidste vi ikke helt, hvad vi gik ind til, da der var Frøfestival, men det var mega fedt. Vi har glædet os rigtig meget til i år," siger Sandra. De synes, at det er inspirerende at møde beboerne fra bofællesskaberne.

    "Engang vil jeg gerne arbejde inden for det felt," fortæller Sandra. "Jeg får mere mod til at slå mig løs," siger Ditte.

Frøfestival sætter rekord

"Vi er en del flere end sidste år," siger Marianne Søndergård, der er landsleder i KH. Ud af de 336 deltagere er de 130 efterskoleelever.

    "Vi har flere nye tiltag i år, fordi vi gerne vil skabe fællesskab på tværs i foreningen," fortæller landslederen og nævner for eksempel "Fælles Frø-optrin", hvor nogle øver et drama, som blev opført lørdag aften.

De er så glade for lovsang

Flere af beboerne fra bofællesskaberne genkender efterskoleeleverne Jeppe, Martin og Rasmus, fra ’Bibelcamping med hjerte, mund og hænder’ i Haderup i sommer. De spillede nemlig med i campingens lovsangsband.

    "Vi møder dem på en anden måde, fordi vi kender dem," siger de tre drenge.

    "I sommer var vi ikke forberedt på deres reaktioner, da vi begyndte at spille. Men det var fantastisk at være sammen med dem. De er så glade for lovsang, og synger med for fuld hals."

Fakta

Frøfestival arrangeres af Kristelig Handicapforening (KH) i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Det er det største arrangement i KH.

Læs mere om frøfestivalen på k-h.dk og se et lille glimt her


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter