Tak&Lov samlede 80 unge i Odense - indremission.dk
Indre Missions Tidende

18.09.2015

Tak&Lov samlede 80 unge i Odense

Odense IMU, LMU og KFS holdt lovsangsaften i Betania
"Æ sku vælge et emne, så æ tog Jesus – nogen der vil indvende noget mod det?" På klingende vestjysk indledte efterskolelærer Steffan Flyvholm sin tale ved lovsangsarrangementet Tak&Lov i Odense. Den humoristiske tone fortsatte resten af aftenen, mens Steffan Flyvholm tog de 80 unge gennem Bibelen i en søgen efter svaret på, om Jesus var Gud eller gøgler.

    Efterskolelæreren fra Djurslands Efterskole kom frem til, at hvis Bibelen er sand, er Jesus altafgørende.

    "Hvis Jesus er Gud, så har du brug for ham. Uden Jesus er vi fortabte, for vi kan ikke gøre os fortjent til frelse på nogen måde. Vi har brug for Jesus," lød det i talen.

Gode snakke

Steffan Flyvholms tale var indrammet af to lovsangsblokke, der var ledet af Tak&Lov bandet. Bandet består af musikere fra Odense IMU, LMU og KFS. De tre grupper var fælles om lovsangsarrangementet, der blev holdt fredag den 11. september i IM's missionshus Betania i Odense. Rikke Nørgaard, der var aftenens mødeleder, glæder sig over samarbejdet.

    "Det er fedt, at vi kan hjælpe hinanden og trække på hinandens ressourcer. Samtidig betyder samarbejdet, at vi samler en god blanding af kristne, så der er grundlag for nogle gode snakke og diskussioner bagefter," fortæller hun.

    Efter lovsangen gik de unge op i caféen, hvor aftenens tale kunne diskuteres over en friskbagt vaffel og en kop kaffe. Rikke Nørgaard og ledergruppen har dog et stort ønske om at Tak&Lov, der afholdes en gang i kvartalet, er et arrangement, hvor deltagerne kan tage deres venner og kollegaer med.

    "Vi opfordrer alle til at tage en ven med, så der er flere, der kan høre om Jesus. Hvis der bare er én mere, der hører om frelsen, er det det hele værd."

Dejligt at være med

Marianne og Mai kommer begge i Odense KFS, og de havde forgæves forsøgt at få deres studiekammerater med.

    "Vi har begge to spurgt vores studiekammerater. Det her er et af de mere spiselige arrangementer, hvis du ikke er vant til at komme i kristne kredse, så vi havde håbet, at der var nogle, der ville med. Men de er bange for, at de ikke passer ind, så de meldte desværre pas til i aften."

    En fredag aften kunne bruges til rigtig meget andet end lovsang, men for Marianne og Mai var det et nemt valg at tage til Tak&Lov.

    "Musikken er helt vildt god, og så er det bare rigtig fedt at bruge en fredag aften med lovsang. Samværet her er rigtig godt, så det er dejligt at være med til," fortæller de.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter