Teltmedarbejdere var på sikkerhedsøvelse - indremission.dk
Indre Missions Tidende

17.05.2018

Teltmedarbejdere var på sikkerhedsøvelse

Indre Missions teltmedarbejdere har trænet op- og nedtagning af mødetelte og er helt klar til en ny sæson
Inden årets teltmøde- og bibelcampingsæson gik i gang, var en række af Indre Missions lønnede teltmedarbejdere samlet på Mørkholt Strand Camping for at gennemgå alle procedurer og sikkerhedsregler omkring op- og nedtagning af et mødetelt.

    "Vi vil gerne, at teltet kommer sikkert op og ned. Derfor er det vigtigt, at teltet sættes op på den rigtige måde og i den rigtige rækkefølge. Vi skal følge bestemte sikkerhedsregler, så der ikke sker nogen ulykker. Det gælder om at have fokus på de store teltmaster, når de skal hejses og nedtages, og at ingen løsner ting, inden de får besked på det.

    Hvis vi ikke overholder sikkerhedsforskrifterne, kan vi få et påbud, eller teltpladsen kan lukkes," forklarer Carsten Mikkelsen, der er formand for Indre Missions teltudvalg.

    Han var én af de teltmedarbejdere, som brugte god tid på at rejse det store mødetelt, der skulle bruges til bedsteforældrecamping på Mørkholt i Kristi himmelfartsferien. Flere af medarbejderne er nye i faget.

    "Det er vigtigt, at vi får gennemgået procedurerne mange gange," siger han.

En klar arbejdsfordeling

Når et telt skal rejses, er der en klar arbejdsfordeling.

    "Der er en teltboss, som leder og fordeler arbejdet. Det er vigtigt, at alle frivillige følger de instrukser, der bliver givet," understreger formanden. Teltbossen skiller sig også ud ved at have en rød sikkerhedshjelm på, mens de andre bærer blå hjelme.

    "Den røde hjelm bæres af den sikkerhedsansvarlige på pladsen. Det er også godt at have sikkerhedssko på, når vi arbejder," fortæller Bent Kjær Andersen, der styrede slagets gang, da det store telt skulle sættes op. Han underviste også de andre i sikkerhedsreglerne, som hænger synligt på hver telttrailer.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter