Vennerne bad for dem - indremission.dk
Indre Missions Tidende

21.08.2015

Vennerne bad for dem

Nanna og Jørgen er blevet bekræftet i, at der er stor magt i forbøn
"Vi har aldrig før mærket det så stærkt, at mennesker bad for os," fortæller Nanna og Jørgen Hansen fra Ølgod. De er blandt deltagerne på seniorcamping 2 på Mørkholt og har også her mærket omsorgen fra det kristne fællesskab.

    Nanna fik nemlig konstateret kræft for nogle måneder siden, hun blev opereret og går nu til kontrol.

    "Inden jeg skulle opereres, fik jeg små sms'er fra familie og venner i kirken og missionshuset om, at de bad for mig," forklarer Nanna.

    "Forbønnen gjorde, at jeg oplevede, at vi blev hjulpet fra dag til dag. Jeg var fyldt af ro." Jørgen tilføjer: "Vi var ikke nervøse eller frustrerede. Vi hvilede i, at det var sådan, det var, og at vi var i Guds hænder."

Deres tillid er bekræftet

Guds konkrete svar på familiens og vennernes bøn har stadfæstet parrets tro på ham.

    "Det har altid været en pointe i vores liv, at det er Gud, der leder os. Han åbner og lukker dørene for os. Han gør alt for, at vi skal blive i troen på ham. Han har hjulpet os til at kunne hvile og stole på ham i noget, som var svært. Hans hjælp bekræfter os i, at det er rigtigt at tro på ham," forklarer Nanna og Jørgen.

    "Forbønnen er kommet til at betyde mere end tidligere. I det daglige tænker vi ikke over, hvilke kræfter Gud har, som han kan sætte ind for at hjælpe os, men i situationen får vi det, vi har brug for."

Taknemmelig

Parret er taknemmeligt for, at der er mange, som har bedt for dem.

    "Det er ikke til at forklare, hvad det betyder, men det er rigt at vide. Jeg takker for det, for jeg er glad for livet, og at jeg har fået lov at blive her lidt længere," understreger Nanna.

    Jørgen fortsætter: "Der er en, som har sagt, at livet bliver først rigere, når vi lærer at takke. Vi er taknemmelige for at være en del af et kristent fællesskab og opleve det kristne fællesskab."

Læs reportage fra seniorcamping 2 her.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter