Vi føler os hjemme i Indre Mission - indremission.dk
Indre Missions Tidende

10.03.2017

Vi føler os hjemme i Indre Mission

Annette og Brian Nielsen og deres tre børn er fast inventar ved møderne i missionshuset. 'Det er rammen om vores kristenliv,' siger de
Det specielle ved Indre Mission i Silkeborg er trygheden i fællesskabet. Det oplever Annette og Brian Nielsen, der er én af de mange familier, som benytter missionshuset "Hjørnestenen".

    "Det er rammen om vores kristenliv, og vi føler os hjemme. Her har vi gode venner, og børnene trives med de andre børn. Vi møder aldrig et 'øv' fra vores børn, og ofte spørger de selv, om vi ikke skal i missionshuset, når det er torsdag," fortæller Brian, og Annette føjer til: "Indre Mission er en tryg ramme, hvor jeg kan blive udfordret og bekræftet i min tro gennem lovsang og forkyndelse."

    Parret og deres tre børn i alderen otte til elleve år kommer til fyraftensmøderne. De kommer også til de almindelige torsdagsmøder og familiemøderne om fredagen.

    "I perioder har det nærmest set ud, som om at vi er flyttet ind i missionshuset, når vi er kommet med to Ikeaposer med sovegrej til vores børn," fortæller Annette. Ved siden af Indre Mission kommer familien i Silkeborg Oasekirke.

    "Det var der, vi faldt til, da vi søgte efter en kirke," siger Brian.

    De har på nuværende tidspunkt truffet et valg om, hvordan de prioriterer deres kræfter.

   "Vi lægger vores kræfter i Indre Mission, fordi vi her får noget godt ud af at komme og gerne vil støtte arbejdet," forklarer Annette.

    Brian er lige gået ud af den lokale IM-bestyrelse og er nu vikar i "Mandagsklubben", der er missionshusets børneklub, hvor parrets to yngste går.

    Annette står blandt andet for børnelovsang i missionshuset.

    "For nogle år siden tog jeg initiativ til et børnelovsangsband i missionshuset, da der ikke var så mange voksne, som havde mulighed for at spille med. Heldigvis havde vi to juniorer, som var gode på guitar og trommer, og de blev en del af bandet. De tog på efterskole, så nu er vi i gang med et nyt kuld," fortæller Annette.

    "Det er vigtigt, at børnene mærker, at vi har brug for dem og deres gaver i fællesskabet. Det giver dem forhåbentlig en følelse af at være værdifulde. "


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter