Workshopholdere inspirerede hinanden - indremission.dk
Indre Missions Tidende

30.09.2020

Workshopholdere inspirerede hinanden

Kunstnere mødtes for at opmuntre og inspirere hinanden selv om konferencen FRYD blev aflyst
Arrangørerne havde kæmpet for, at konferencen for skaberglæde, FRYD, kunne blive afviklet på Børkop Højskole. Men på grund af coronasituationen måtte de aflyse i sidste øjeblik.

»Det er rigtig ærgerligt,« siger Helle Viftrup Kristensen, der er tovholder. Hurtigt kom ideen om at lave en inspirationsdag for de kunstnere, der skulle have haft en workshop på FRYD.

»Der er brug for, at kreative sjæle finder sammen og inspirerer og opmuntrer hinanden,« mener Helle Viftrup Kristensen.

12 workshopholdere mødtes den 26. september i missionshuset i Børkop. Flere af deltagerne holdt oplæg, og der blev udvekslet erfaringer på kryds og tværs.

»Jeg kan høre, at flere kunstnere oplever en træthed på grund af coronakrisen, fordi de har fået aflyst flere ting. Samtidig er det en gruppe, som er vant til at omstille sig, når de oplever forhindringer på vejen. Jeg kan høre på deltagerne, at de nu er fokuseret på, hvilke nye veje de kan gå for at udtrykke deres kreativitet,« forklarer hun.

»Jeg oplever dette som en håbets dag, hvor vi inspirerer hinanden og holder FRYD-flammen tændt.«

Maria Kildahl Mathiassen er én af deltagerne, der er blevet inspireret af at være sammen med de andre workshopholdere. Hun kommer egentlig fra Aarhus, men går lige nu på Kunstakademiets Designskole på Bornholm og har taget den lange tur for at være med.

»Jeg har gennem dette forum fået et netværk af andre kristne, der er kreative. Jeg er blevet opmuntret til at tro på, at det kan lade sig gøre at bruge kunsten i arbejdslivet.«


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter