Bannere informerer om livet i missionshuset

IM-fællesskabet i Lindved har investeret i bannere til facaden af missionshuset

Når man kommer kørende forbi missionshuset i Lindved ved Vejle, bliver man mødt af et banner, der fortæller om noget af det, der foregår i huset.

»Vores missionshus ligger et godt sted lige ved én af indfaldsvejene til Lindved. Den placering vil vi gerne udnytte, så vi bliver synlige med, hvad der sker i vores missionshus. Vi ønsker, at bannerne får mennesker til at reflektere over, hvad der foregår, og at de ser, at arrangementerne er vedkommende for alle. Vi håber, at det kan give anledninger til samtaler om tro og liv,« fortæller Erik Lauridsen fra IM-fællesskabet.

Først overvejede man, om man skulle opstille et digitalt skilt, som der er ved nogle af vejene ind til byerne, men det var en stor investering. I stedet gik man over til en bannerløsning, som kører i en testperiode på tre år.

»Vi har brugt det i et år og haft otte til ni bannere oppe. De bliver typisk skiftet ud hver anden måned, alt efter hvilket arrangement vi vil slå et slag for,« siger Erik. Og erfaringerne er positive.

»Vi får god feedback fra mange forskellige mennesker, og det har også givet nogle gode samtaler.« 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer