Flere bibelcampings er klar med sommerprogrammet - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Sidste sommer lykkedes det at afvikle bibelcamping i Haderup ved Holstebro

26.02.2021

Flere bibelcampings er klar med sommerprogrammet

Tema og medvirkende er klar for flere bibelcampings, mens andre stadig afventer, hvad der kan lade sig gøre til sommer.
Sidste år havde coronasituationen en voldsom indvirkning på Indre Missions sommeraktiviteter. Det store spørgsmål er, hvordan det kommer til at gå i år. Fra Indre Missions teltudvalg er der ingen slinger i valsen.

»Vi er så klar til at rykke ud med vores telte og hjælpe med at få rammerne omkring teltmøder og bibelcampings til at fungere så godt som muligt, alt efter hvilke muligheder der er til sommer,« forklarer Carsten Mikkelsen, der er formand for teltudvalget. Han kommer med en forsigtig prognose for, hvordan det kommer til at gå.

»Jeg tror, at det bliver nemmest at afvikle de små bibelcampings. Det vil blive udfordrende de store steder.«

I Region Øst arbejdes der med programmer for sommerens bibelcampings på Bornholm, i Valby i Nordsjælland og i Fårevejle i Vestsjælland.

Region Midt og Region Nord har både store og små bibelcampings, og her er de flere steder i fuld gang med planlægningen. I Region Midt er programmerne for Lystruphave ved Silkeborg, Haderup ved Holstebro og Skovgårde på Djursland på plads, og man kan orientere sig på de enkelte bibelcampings hjemmesider, fortæller missionær Heri Elttør. Han er kontaktperson for Haderup Bibelcamping, og der indfører man som noget nyt i år tilmelding. På Skovgårde bliver én af nyhederne en Gospel-kids- Workshop.

I Region Nord er de langt på vej i Hurup i Thy, og i Hjallerup har de offentliggjort temaet og flere af forkynderne på Facebook. Fra Hadsund lyder det fra udvalget, at de følger coronasituationen.

Vi håber det bedste

Det gør udvalget bag Å-festival også.

»Vi overvejer lige nu situationen i lyset af udviklingen i coronaen, og så kommer vi snart med en officiel udmelding,« lyder det fra Kåre Dyhr Pedersen, der er formand for udvalget.

Lige nu væbner folkene bag de forskellige bibelcampings på Mørkholt sig med tålmodighed og afventer situationen.

»Der er lavet en aftale mellem Mørkholtudvalget, campingchefen og de forskellige ugeledere på arrangementerne på Mørkholt om, at vi lader arbejdet ligge til marts eller april, inden vi ser på mulighederne for arrangementerne til sommer.

Det vil skabe frustration at arbejde med noget, når vi ikke ved, om det bliver til noget i forhold til corona. Derfor vil alle udvalg for arrangementer afvente foråret og se, hvordan de er stillet i forhold til sommerens arrangementer,« forklarer Bjarne Taulborg, der er regionsleder i Region Syd.

»Vi håber alle, at arrangementerne bliver til noget, men vi er også nødt til at vente på en åbenhed i vores land, inden vi kan arbejde med noget konkret.«

Ved de andre bibelcampings i Region Syd, Sundeved i Sønderjylland og Tullebølle på Langeland, er planlægningen også i gang. Teltmøderne i Hjordkær er rykket til august. 

Få et overblik over hvor i landet der afholdes bibelcampings og teltmøder på bibelcamp.dk.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter