Indre Mission i Vallensbæk ser positivt på fremtiden

Fejringen af fællesskabets 125-års-jubilæum bar præg af, at der blæser positive vinde ind over fællesskabet.

Missionshuset i Vallensbæk var fyldt af festglade mennesker, der fejrede 125-års-fødselsdag.

Indre Mission i Vallensbæk er et aktivt fællesskab på Københavns Vestegn, som kunne fejre 125-års-jubilæum den 30. oktober. Missionshuset var fyldt af glade mennesker, og det blev en fest, der bar præg af, at der blæser positive vinde ind over fællesskabet.

Den nye, unge formand bød velkommen til de mange gæster, som blev budt på et lækkert kaffebord og aftensmad. Indre Missions formand holdt festtalen ind imellem mange fællessange. Nogle af dem var børnesange, og det gjorde det nemmere for de 14 børn at synge med.

»Vi havde en rigtig fin fest,« fortæller Agnethe Trebbien Henriksen, der var med til at planlægge jubilæet.

IM-fællesskabet på Vestegnen ser positivt på fremtiden, for børnefamilierne udgjorde en stor del af festdeltagerne.

»Vi er et lille fællesskab, som kæmper for at overleve, og vi opgiver ikke,« understreger hun.

For nogle år siden gennemgik missionshuset en større indvendig renovering, så det nu fremstår tidssvarende. De har også arbejdet med deres mødeform.

»Vi har ændret mødeformerne efter familiernes og de øvrige mødedeltageres behov. Vi prøver at gøre møderne nærværende og tidssvarende og favne børn, unge og gamle sammen. Der er en stor tilslutning til de møder, der begynder med fællesspisning,« siger Agnethe Trebbien Henriksen.

»Vi glæder os over, at der i de sidste år er sket en opblomstring i vores fællesskab.« 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer