Ny optimisme i udvalgene bag IM’s seniorcampings - indremission.dk
Indre Missions Tidende

I slutningen af august var udvalgene bag Indre Missions seniorcampings samlet til en evalueringsdag i Fredericia. De kom fra Skovgårde, Haderup og Mørkholt.

13.09.2021

Ny optimisme i udvalgene bag IM’s seniorcampings

Udvalgene bag seniorcampings glædede sig over støtte og nye initiativer på sommerens arrangementer
For tre år siden var stemningen i udvalgene bag Indre Missions seniorcampings præget af bekymring. Det billede havde fuldstændigt ændret sig, da udvalgene mødtes på Indre Missions Hus i Fredericia sidst i august.

»Det er lykkedes at få nogle nye med i udvalgene, og de oplever, at campisterne støtter op om de initiativer, de har taget. Det har affødt glæde og optimisme,« fortæller seniorkoordinator Bjarne Hvidberg begejstret.

»Det var helt fantastisk at opleve nogle udvalg, der bare vil ud over stepperne.«

Under evalueringen af dette års seniorcampings var der mange eksempler på kreative indslag. På seniorcampingen på Mørkholt Strand Camping i begyndelsen af august havde man en dag anbragt nogle madkasser på scenen. På madkasserne stod der for eksempel livshistorie, tro eller dilemmaer. Seniorerne var inddelt i grupper, og de skulle tage en madkasse og snakke om de spørgsmål, der lå i kassen.

»Det udviklede sig til mange vidnesbyrd ved bordene, og der blev knyttet nogle nye relationer,« fortæller Bjarne Hvidberg.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter