Unge familier vælger IM til - indremission.dk
Indre Missions Tidende
Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017Fyraftensmøde i Silkeborg IM, februar 2017
10.03.2017

Unge familier vælger IM til

I Indre Mission i Silkeborg er det lykkedes at skabe nogle familievenlige rammer, der tiltaler børnefamilier
Der skal ikke mange minutter til for at fornemme det mylder af mennesker, der kommer i Indre Mission i Silkeborg. Det sker for eksempel ved fyraftensmødet den 23. februar.

    Børnelovsangsbandet og deres leder, Annette Nielsen, får lige udnyttet stilheden i missionshuset, inden der bliver et summende leben af glade mennesker, hvor af langt de fleste er børnefamilier.

    Samværet begynder med lækker aftensmad klokken 17.30, og der opstår hurtigt en hyggelig og afslappet atmosfære med snak ved bordene. Efter lidt tid løber nogle børn rundt og leger, mens andre sidder med deres mor eller far i "Børneboksen", der er et lydisoleret legerum i hjørnet af den store sal.

    Klokken halv syv kalder mødelederen sammen til en lille fællessamling, hvor børnelovsangsbandet leder lovsangen. Bagefter er der børnepasning, mens de voksne har et lille fælles bedemøde, inden de lytter til en halv times forkyndelse. Fyraftensmødet slutter med kaffe klokken 19.45, hvor familierne kan tage hjem eller blive hængende og snakke.

Antal brugere

Der er cirka 100 aktive personer i Indre Mission i Silkeborg. Der kommer 32 unge i IMU. I hver af klubberne: Miniklub, børneklub, juniorklub og teenklub kommer der 10-12 børn.

Missionshusets historie

Det nuværende missionshus, Hjørnestenen, er det tredje missionshus, og det blev bygget i 1902. Før det har der været to missionshuse på andre lokaliteter i byen.

    I 2000 blev der lavet en større tilbygning og renovering af resten af huset. Der blev bygget en ny køkkenfløj og lavet to nye toiletter og ny entre. I salen blev der lavet et nyt loft og nye vinduer i hele huset.

    I 2013 kom der en ny tilbygning på cirka 40 m2, som anvendes til teenlokale. I salen blev der lavet en lydisoleret børneboks med lydglas i væg og dør, hvor forældre kan sidde med deres små børn og følge møderne, uden at det forstyrrer under selve talen.

    Som det sidste nye er der kommet nyt tegltag på missionshuset.

Læs også

Vi fik en god modtagelse

Vi føler os hjemme i Indre Mission
Vi rammer rigtigt

Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter