Å-festival er tilbage med alsidig koncertplakat - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Casting Crowns forventes at fylde teltet søndag aften ikke bare af unge, men også deres forældre

07.04.2022

Å-festival er tilbage med alsidig koncertplakat

Hip-hop, popmusik og lovsang er på programmet, når Å-festival endelig kan invitere til pinsefest i Sdr. Felding igen.
KB, Sarah Reeves og Casting Crowns er på scenen, når Danmarks største kristne musikfestival den 3.-6. juni er tilbage på sportspladsen i Sdr. Felding. De seneste to år er festivalen blevet aflyst på grund af corona-restriktioner, og også i år har pandemien indtil for ganske nyligt sået tvivl om, hvilke udenlandske bands og artister det var muligt at få på plakaten. Nu skulle alle aftaler imidlertid være på plads.

Som det efterhånden er blevet en tradition, er fredag hiphopaften på Å-festival. I år indtager den amerikanske rapper KB den store scene med passioneret lyrik og skarpe leveringer. KB rapper radikalt og lige ud af posen, og han lægger ikke skjul på, at han gør det for Gud.

Lørdagens hovednavn er nyt i Danmark, men hun er langt fra ny på scenen. Sarah Reeves er garant for melodisk pop-musik med et snert af elektronica. Ud over at skrive og spille sin egen musik har hun skrevet sange til andre kunstnere, leveret musik til tv-serier og samarbejdet med flere fremtrædende dj’s.

Pinsedag venter et brag af en lovsangskoncert, når Casting Crowns for første gang gæster festivalen. Casting Crowns har gennem de sidste 20 år markeret sig som et af verdens største lovsangsbands og har spillet store og mindeværdige koncerter i Danmark i 2007, 2008 og 2017. Med valget af Casting Crowns forventer arrangørerne, at ikke bare de unge, men også deres forældre i stort tal, vil finde vej til Å-festival søndag aften.

Læs mere om festivalen på www.aa-festival.dk, hvor det også er muligt at reservere plads på festivalpladsen. 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter