Det ligger mit hjerte nær at undervise og formidle

Leder af AdamogEva.dk Vibeke Sode Hjorth fejrer den 9. marts 60 år

Vibeke Sode Hjorth fylder 60 år den 9 . marts

Vibeke Sode Hjorth er født på Bornholm, og siden hun i 1993 blev færdig som cand. theol fra Københavns Universitet, har hun arbejdet i kirkeligt regi.

De første to år efter barsel var Vibeke Sode Hjorth informationssekretær i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS).

"Jeg lavede blade og indsamlingsbreve og lærte derigennem meget om computere og grafikprogrammer, men jeg brugte min teologiske uddannelse for lidt," fortæller hun.

Det kom hun til gengæld til fra 1996 til 2009, hvor Vibeke Sode Hjorth var lærer på Børkop Højskole. Her underviste hun i bibelske fag, etik og sjælesorg.

"Årene på højskolen har været med til at forme min identitet. Jeg tænker stadig mig selv som bibelskolelærer. Det ligger mit hjerte nær at undervise og formidle de bibelske tekster," siger hun.

I 2009 blev hun forlagschef for Forlagsgruppen Lohse, der ligger i Fredericia og i dag samler en række kirkelige forlag.

"Vi havde et spændende samarbejde på tværs af kirkelige organisationer om at lave bøger. Det passede mig fint med det udsyn, som bogverdenen gav mig," forklarer Vibeke Sode Hjorth.

Siden 2015 har hun været leder af rådgivningsportalen AdamogEva.dk, der henvender sig til børn og unge med vejledning om sex, krop og følelser.

"Det er et meget meningsfuldt arbejde, og jeg oplever et stort behov for AdamogEva.dk. Jeg føler mig båret af opbakningen fra mange frivillige," fortæller hun.

"Jeg er fyldt af taknemmelighed over, at mennesker har betalt min løn, så jeg har fået lov at arbejde med så meget godt og vigtigt."

Vibeke Sode Hjorth er gift, mor til to og har et barnebarn.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer