Unge stillede skarpt på Indre Mission - indremission.dk
Indre Missions Tidende

20.06.2022

Unge stillede skarpt på Indre Mission

50 elever fra ottende klasse på Haldum-Hinnerup Skolen besøgte missionshuset i Hinnerup for at høre om Indre Mission.
I slutningen af maj var der et stort rykind i missionshuset i Hinnerup. Hele ottende årgang fra Haldum-Hinnerup Skolen kom på besøg for at høre om Indre Mission. Det var nogle elever, som havde foreslået det, og den havde deres lærer grebet.

I halvanden time hørte de 50 elever om Indre Mission, og undervejs fortalte én om at tro på Jesus. Eleverne havde forberedt en masse spørgsmål, som Rasmus Kiilerich Breindahl, der er præst i Bykirken i Favrskov, og flere medarbejdere fra SnakTro svarede på.

»Ud fra spørgsmålene kunne vi mærke, at de var meget velforberedte. De havde nærmest styr på IM’s historie, inden de kom. Eleverne var meget lyttende og deltagende. Læreren var også engageret og havde nogle kommentarer undervejs,« fortæller Mette Ruby Østergård fra IM-fællesskabet.

»Det blev en rigtig god oplevelse, og vi var alle helt høje bagefter. Det er vores fornemmelse, at læreren og eleverne vil anbefale andre lærere at tage samme initiativ. Vi er glade for, at vi har fået sådan en åbning til skolen. Den vil vi gribe.«


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter