Gospel-kids Festival har luksusproblemer - indremission.dk
Indre Missions Tidende

28.04.2017

Gospel-kids Festival har luksusproblemer

Det høje deltagerantal gør det svært at finde en efterskole, der er stor nok til at huse alle børnene
I år deltog i alt 417 børn i de tre Gospel-kids Festivaler. Selvom deltagerantallet blev udvidet, var der stadig venteliste.

    "Vi skal nok på sigt finde ud af, hvordan vi skaber bedre plads. Det er ved at blive svært at finde en efterskole, der er stor nok, men det er selvfølgelig et luksusproblem," siger Benjamin Hougaard, der er landsleder i IM-musik. Han kan ikke give et klart svar på, hvor mange af børnene, der kommer fra en ikke-kirkelig baggrund, men fortæller, at det er det arrangement under IM-musik, som har den bredeste appel.

    Gospel-kids består af 22 grupper rundt om i landet. Antallet af grupper ligger rimelig fast, for selvom nogle grupper bliver nedlagt, opstår der nye rundt omkring. Nogle af grupperne er tilknyttet lokale kirkekor.

    "Det er bl.a i de lokale Gospel-kids kor og i lokale kirkekor, børnene hører om Gospel-kids Festival. Det lokale arbejde er vigtigt for os. Derfor er det vigtigt at støtte op om de lokale ledere og give dem gode materialer at arbejde med," slår han fast.

    Benjamin Hougaard glæder sig over, at Gospel-kids-sangene bliver brugt andre steder.

    "Der er en lignende festival på Færøerne, hvor de har oversat sangene til færøsk. Materialet bruges på friskoler og i klubber, men vi er også meget opmærksomme på at fortælle, at materialet ikke kun er for Gospel-kids-grupperne," forklarer han.

Kilde: Indre Missions Tidende


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter