IM får ny økonomichef - indremission.dk
Indre Missions Tidende

01.06.2022

IM får ny økonomichef

Det er en erfaren regnskabsmand som fra 1. september 2022 er ny økonomichef i Indre Mission
Henrik Kristoffersen er uddannet revisor og har senere suppleret med uddannelsen til kordegn. Han kommer fra en stilling som daglig leder for Brønderslev Kirkes ansatte. Her har han siden 1995 har været kordegn og haft ansvaret for regnskab og personregistrering for et større antal sogne omkring Brønderslev. Som underviser på den obligatoriske kordegneuddannelse har han et indgående kendskab til kirkeregnskab, lønforhold og personregistrering.

Henrik Kristoffersen har desuden i 12 år været bestyrelsesmedlem og de seneste 6 år formand for fagforeningen Danmarks Kordegneforening, og er således også fortrolig med medarbejderforhold og forhandlinger med de kirkelige myndigheder. Dertil kommer en fortid som sergent i Forsvaret.

Alle disse kompetencer er der brug for som økonomichef i Indre Mission, hvor Henrik Kristoffersen bliver ansvarlig for bevægelsens samlede budget og regnskab sammen med likviditetsstyring og ejendomsadministration. Desuden skal han være leder for Indre Missions økonomiafdeling og bliver en del af bevægelsens daglige ledelse.

"Jeg glæder mig meget til opgaven", siger Henrik Kristoffersen. "Både til ledelsesdelen, samarbejdet med kolleger og ikke mindst til at komme ind i bevægelsens maskinrum. Det bliver dejligt at være en del af en mission, som er båret af bøn og gavmildhed".

Henrik Kristoffersen er 52 år og gift med Lisbeth, og de har begge to været aktive i Indre Mission hele deres liv. De forventer at flytte tættere på Indre Missions Hus i Fredericia og på den måde også komme tættere på deres to sønner og familie, der bor i Aarhus-området.

"For mig klinger Indre Mission af noget godt, og jeg håber, jeg kan være med til at give den oplevelse videre - også som ny økonomichef," forklarer Henrik Kristoffersen.

Henrik Kristoffersen afløser Bjarne Christensen som fratrådte 1. april.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter